reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 14 Ağustos 2018 1455 Görüntüleme

Paşabahçe Stadı “Minikler Futbol Şöleni”yle Şenlendi

Beykoz İlçesi Kulüp Başkanları Platformu tarafından düzenlene projelendirilen “Beykoz Minikler Futbol Şöleni” 600 minik futbolcunun katılımıyla renkli ve sportmen anlara sahne oldu.

Paşabahçe Stadında yapılan “Beykoz Minikler Futbol Şenliği” ilçedeki kulüplerden  600 sporcunun 4 ayrı yaş kategorisinde 5 ayrı sahada çıktıkları maçlarla heyecanlı anlar yaşattı.

Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz Belediye Başkanlığı ve Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğünün katkı sunduğu etkinlikte tribünler hınca hınç dolarken çocuklarını izleyen velilerin heyecanları da sahaya yansıdı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek:  “Bizler Beykoz Belediyesi olarak her zaman sporcularımızın ve de spor kulüplerin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bugün burada görmüş olduğum tablo beni fazlası ile sevindirdi, emeği geçen herkesi kutluyorum. Beykoz’u sporda İstanbul’un en özel ilçesi yapmak istiyoruz. Spor artık bir yaşam biçimi olmalı” diye konuştu.

Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük: “Spor sağlıklı yaşamın altın kurallarından biridir. Çocuklarımızın spor sayesinde az stres yaşarlar, özgüvenleri yüksek olur, sağlıklı gelişirler, disiplin ve hedefe odaklanırlar, liderlik yapar ve uyumlu çalışırlar. Her türlü madde bağımlılığından uzak dururlar. Sporu hayatımızın merkezine koymamız gerekir. Bu organizasyonda emeği geçen Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek’e, Başkan Yardımcımız Salim Öztürk’e ve Kulüp Başkanlarımıza çok teşekkür ederiz.”şeklinde konuştu.

Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur: “Değerli veliler başta uyuşturucu olmak üzere pek çok zararlı alışkanlığın hayatımızın her alanında kol gezdiği bir dönemde çocuklarınızı spora yönlendirmeniz çok önemli. Bunu sadece futbol olarak düşünmeyelim. Çocuklarımızı hangi branşta olursa olsun spor salonlarımıza ve spor sahalarımıza yönlendirelim.” diyerek çağrıda bulundu.

Minikler Futbol Şöleninde katılan tüm takım sporculara güne özel Katılım Belgeleri ve Madalyaları Başta Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük olmak üzere Beykoz İlçesinin Spor Kulüp Başkanları ve antrenörleri tarafından taktim edildi.

 

 

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb