reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 7 Ağustos 2018 1374 Görüntüleme

BİSK Yönetimi Başkan’ı ziyaret etti

Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği (BİSK), Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'i  ziyaret etti.

Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği (BİSK), Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i  ziyaret etti.

Genel Kurul ertesi Asım Özdemir başkanlığında, BİSK Yönetimi ve Kulüp Başkanlarıyla birlikte tatil gününde gerçekleşen ziyarette yeni dönem çalışma planları, ihtiyaç ve talepler hakkında konuşuldu.

BİSK Başkanı Asım Özdemir konuşmasında, kurumlarının yeni genel kuruldan çıktığını, bu vesileyle yeni yönetim kurulu olarak ziyaret gerçekleştirdiklerini ve bugüne kadar ilçe spor camiasına yapılan hizmetlerden dolayı ve kendilerini kabul ettiği için Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür ettiğini dile getirdi. Asım Özdemir, yeni dönem çalışma programlarını, ihtiyaç ve taleplerini dosya olarak Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e sundu.

Tüm katılımcılar kulüpleriyle birlikte kendilerini tanıttıktan sonra, spor kulüplerine yapılan hizmetlerden dolayı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür ederken, bazı kulüp başkanları da kulüplerinin sıkıntılarını aktardı. Antrenman sahası olmayan kulüpler, yeni spor sahası yapılandırılmasını ve sahası olmayan kulüplerin kullanımına verilmesini talep ederken, bazı kulüpler de tespit ettikleri hazine arazilerinin kulüplere tahsisi konusunda yardım talep etti. Ayrıca Beykoz Merkez Mahallesi girişindeki Beykoz Spor Kulübü’nün Belediye’ye geçen binasının durumu ve yine Beykoz Stadının durumu ve Marmara Üniversitesi’nin de sahalarını antrenman için kullandırmadıkları hakkında konuşuldu.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kendisine aktarılanlarla ilgili Beykoz girişindeki binanın tamamlandıktan sonra Beykoz Belediyesi Spor Kulübüne verileceğini ve Beykoz 1908 A.Ş’nin de kullanabileceğini söyledi. Başkan Yücel Çelikbilek, Marmara Üniversitesi’nin antrenman sahasının kulüpler tarafından kullanılmasıyla ilgili protokol yapıldığını, buna rağmen kulüplerin sahadan yararlanamadığını yeni öğrendiğini ve bu konuyla ilgileneceğini belirtti. Çelikbilek, “Saha yapımıyla ilgili arazi sıkıntımız var. Söylediğiniz gibi sizin tespit ettiğiniz, bizim gözümüzden kaçan yerler varsa hemen dilekçe ile bildirin araştıralım, ilgili kurumlar ile irtibata geçelim.” diye konuştu. Çelikbilek, yaklaşan yerel seçimlere kadar, şu anda mevcut olan projeleri tamamlamaya çalışacaklarını ve dosya halinde sunulan ihtiyaçların da elden geldiği ölçüde yerine getirileceğini aktardı.

 

 

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb