reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 26 Haziran 2018 1728 Görüntüleme

AK Parti zaferini kutladı

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı seçim zaferini kutladı.

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı seçim zaferini kutladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan Türkiye genelinde yüzde 52,55, Beykoz’da yüzde 56 oranında oy aldı. Aynı gün gerçekleşen 27. Dönem milletvekilliği seçiminde AK Parti Beykoz’da 48,51 oy oranıyla ilk sırayı aldı.

İlçe Başkanlık binasının önünde başlayan zafer kutlamaları Kavacık Meydanında gece saatlerine kadar devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Huber Köşkü’nden yaptığı açıklama meydana kurulan ekranda yayınlandı.

Erdoğan’ın konuşması sonrası sözü AK Parti Beykoz Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Cengiz Kasaroğlu, yaptı.

Cengiz Kasaroğlu: “Lütfen burada sizlere hitap edenleri değil, kendinizi alkışlayın”

Kasaroğlu sözlerine “Bir başkasın Beykoz, yine muhteşemsin, yine çok güzelsin” şeklinde başladı. Kasaroğlu, “Bu başarı hepimizin başarısı, hepimizin bayramıdır. Ramazan ayı demedik, susuzluk çekiyoruz demedik. Hepimizin başta Beykoz olmak üzere ülkemizin daha ileriye gitmesi için ilçemizin sokaklarını sonuna kadar arşınladık. Lütfen burada sizlere hitap edenleri değil, kendinizi alkışlayın” dedi.

Yücel Çelikbilek: “Türkiye artık yeni bir döneme girdi”

Katılımcıları selamlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek şunları söyledi: “Bu akşam sadece Beykoz’un değil Dünya’nın bayramıdır. 24 Haziran bir gün dünyanın bayramı olarak kabul edilirse şaşmayın. Çünkü Türkiye artık yeni bir döneme girdi. Eski sistem geride kaldı. Yeni sisteme halkımızın desteğiyle merhaba dedik. Bu sistemi getiren siz değerli kardeşlerimi gönülden selamlıyorum. Değerli Beykoz halkı, 2002’den bu yana AK Parti bayrağını hiç aşağı indirmediniz. Beykoz’da her seçimde üstte tuttunuz.”

 

Hanefi Dilmaç: “Benimle birlikte bu emeği vermiş olan kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum”

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç şöyle konuştu: “Birlikte biz çok büyük başarılara imza attık. Beykoz’da almış olduğumuz oy oranı yüzde 56. Bu oranı almak çok kolay olmadı. Yaklaşık olarak 65 gündür çalışıyoruz. Bu 65 gün içerisinde önce ilçe başkanı seçildim. Birçok hizmeti teşkilat mensubu arkadaşlarımla yaptım. Yaklaşık olarak 184 bin seçmeni birebir evlerinde ziyaret ettim. Bu ziyaret esnasında; bizimle birlikte kadın kolları ve gençlik kollarında ana kadememizde görev yapmış, meclis üyelerimiz ve tüm kardeşlerimiz gece gündüz demeden, yaklaşık olarak 20 saat mesai yaptık ve sıkılmadık el bırakmadık. Benimle birlikte bu emeği vermiş olan kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum.”

Furkan Çeliker: “Risk alarak koşmaya devam edeceğiz”

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, “Böyle güzel bir geceyi bizlere yaşattığın için, davamızın liderine güzel bir sonuç hediye ettiğin için, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini düşündüğün için teşekkür ederim Beykoz. Risk alarak koşmaya devam edeceğiz. Koşacağız, koşacağız, risk alarak koşacağız.” diye konuştu.

Gaye Zayıf: “Hamdolsun sözümüzü tuttuk”

AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf şunları dile getirdi: “Mazlumların sesi olduğun için, tüm şer odaklarını sandığa gömdüğün için 15 Temmuz şehitlerimiz Hasan Kaya, İsmail Kefal, Murat Akdemir kardeşlerimizin kanını yerde bırakmadığın için teşekkürler Beykoz. Bayram demediniz, yorulduk demediniz. Hep birlikte Beykoz’un 8 bin 192 sokağını birlikte gezdik. Cumhurbaşkanımıza kongremizde kapı kapı gezeceğimize söz verdik ve hamdolsun sözümüzü tuttuk.”

Konuşmaların ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden kutlamalarda AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç partililerle horon oynadı.

 

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb