reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 21 Haziran 2018 1924 Görüntüleme

İstanbul Muhtarları İmar Barışı Toplantısı’nda Buluştu

Türkiye’de 13 milyon binayı ilgilendiren imar barışının ilanın ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul'daki muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Türkiye’de 13 milyon binayı ilgilendiren imar barışının ilanın ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul’daki muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Beykoz Kaymakamlığının ev sahipliğinde İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde düzenlenen “İstanbul Muhtarları İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı”na Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatma Varank, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı Fedai Köse, İstanbul’un çeşitli semtlerinden kaymakamlar ve muhtarlar iştirak etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatma Varank’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı Fedai Köse, imar barışının amacı, kapsamı, yasanın getirdiği avantajlar, uygulama usulleri gibi konularda sunum eşliğinde bilgiler verdi.

Vatandaşların devlet kapısındaki ilk başvuru merci olan muhtarlar, imar barışıyla ilgili bilgi alma fırsatı buldukları toplantıda, kendi ilçeleri ve mahalleleri hakkında bakanlık yetkililerine sorular yöneltti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb