reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 21 Haziran 2018 1685 Görüntüleme

ABDULLAH SEVİM: SEÇİME EN HAZIRLIKLI PARTİYİZ

Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Abdullah Sevim, seçim güvenliği için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Abdullah Sevim, seçim güvenliği için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Sevim, seçim güvenliğine dair açıklamalarda bulundu. Saadet Partisi olarak adaletin kendilerini için değişmez bir ilke olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Sevim, “Sadece Saadet Partisi’ne ya da Temel Karamollaoğlu’na değil hangi partiye destek verilmiş olursa olsun biz halkımızın sandıkta gösterdiği iradenin sonuçlara tam olarak yansıması için ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

Dev kadroyla işbaşında olacağız!

Baskın seçimi çok önceden tahmin ettiklerini ve bu yönde çalışmalarını yürüttüklerine de vurgu yapan Abdullah Sevim, “Her alanda olduğu gibi seçim güvenliği alanında da çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Saadet Partisi olarak, seçim güvenliği için dev bir kadroyla görev başında olacağız. Sandıklara da, oylara da, halkımızın iradesine de sahip çıkacağız. İnsanlarımız bizlere güvensinler” diye konuştu.

Herkes müsterih olsun

Seçim güvenliği hususunda oldukça tecrübeli olduklarını da vurgulayan Dr. Sevim, “49 yıllık bir hareketiz. Sayısız seçimlere girdik. Bu seçimlerde görevler aldık. Halkımız müsterih olsun. Saadet Partisi görev başında olacak ve seçim güvenliği için gereken her ne ise, hukuk çerçevesinde onu yapacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb