reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 9 Haziran 2018 1443 Görüntüleme

Dilmaç: ‘Beykoz’da 60 artı 1 oranını bekliyorum’

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç: “Gerektiğinde 600 kişiyle sahada olabiliyoruz. Bu 600 kişi bizimle yaklaşık 25 gündür çalışıyorlar. Seçim sonunda ben Beykoz’da 60 artı 1 oranını bekliyorum.” dedi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç: “Gerektiğinde 600 kişiyle sahada olabiliyoruz. Bu 600 kişi bizimle yaklaşık 25 gündür çalışıyorlar. Seçim sonunda ben Beykoz’da 60 artı 1 oranını bekliyorum.” dedi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç Beykoz Olay Gazetesiyle gerçekleştirdiği söyleşide seçime yönelik görüşlerini açıkladı.

VATANDAŞ AK PARTİ’Yİ TERCİH ETMELİ

Başkan Hanefi Dilmaç şunları ifade etti: “Bana göre AK Parti istikrar demek. Bu ülke 16 yıldır istikrarla yönetiliyor. Koalisyon dönemlerinden sonra ülkenin hem ekonomide hem iş politikalarında nerelerden nerelere geldiğini gördük. Sadece bu gerekçelerle bile vatandaş AK Parti’yi tercih etmeli. Bunun yanında ülkenin kalkınması yönünde planlı ve dirayetli bir liderin olması. Cumhurbaşkanımız İstanbul Belediye Başkanı olduğu zamanlarda, şehirdeki susuzluk ve çöp gibi sorunları tamamen çözmüştür.”

BUNU SÖYLEYEN İNSANLARIN AKLINI TEST ETMEK LAZIM

Hanefi Dilmaç tek adamlıkla ilgili eleştiriler hakkında şöyle konuştu: “Genel Başkanımızla 35 yıldır siyaset yapıyorum. İl Başkanlığı zamanından beri kendisini tanırım. Bütün yaptığı işleri istişareyle yapar. Benim ilçe başkanlığı görevimle ilgili dahi partinin tüm organlarına, sivil toplum örgütlerine danışılmıştır. Bu sistemden önce de kendisinin diktatör olduğu söyleniyordu. Tek başına meclisi feshedeceği söyleniyordu. Bunu söyleyen insanların aklını test etmek lazım. Bu adam sadece meclisi değil, kendisini de feshetmek durumunda kalıyor. Tek başına meclisi feshetme yetkisi yok. Meclisle birlikle kendi başkanlığını de feshetmek zorunda. Başkanlık sistemi ülkenin daha hızlı hareket edebilmesini sağlayacak.”

BEYKOZ’DA SİYASET 3-5 KİŞİNİN ETRAFINDA DÖNÜYOR

Dilmaç sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim için seçim hiçbir zaman bitmez. Biz her zaman için seçime hazırız. Biz 25 Haziran’da bir sonraki yerel seçim çalışmalarını başlatırız. Ben Beykoz’da genç bir teşkilat kurdum. Bazı kişiler ekibimi tecrübesiz buluyor. Ama benim hedefim siyasete yeni yüzler kazandırmak. Beykoz’da siyaset 3-5 kişinin etrafında dönüyor. Bizim siyaset adamı yetiştirmemiz lazım.”

SEÇİM SONUNDA BEN BEYKOZ’DA 60 ARTI 1 ORANINI BEKLİYORUM

“Ekibimle çok aktif çalışıyoruz. Biz seçmen taraması yapıyoruz. Evine gidilmemiş Beykozlu bırakmayacağız. Gerektiğinde 600 kişiyle sahada olabiliyoruz. Bu 600 kişi bizimle yaklaşık 25 gündür çalışıyorlar. Seçim sonunda ben Beykoz’da 60 artı 1 oranını bekliyorum.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb