reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 4 Haziran 2018 1689 Görüntüleme

Milletvekili Adayı İsmet Uçma Beykoz’da ziyaretlerde bulundu

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma Beykoz’da ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma Beykoz’da ziyaretlerde bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde önce Kavacık esnafı sonrasında Çubuklu pazar esnafıyla görüştü.

Milletvekili Adayı Uçma, Çubukluda bulunan Mahmudiye Derneğini de ziyaret etti. İsmet Uçma ayrıca Beykoz Olay Gazetesine açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ OLARAK AKLA HAYALE GELMEYECEK İYİ İŞLER YAPTIK

İstanbul Milletvekili İsmet Uçma dernek mensuplarına şunları söyledi: “Bizim danışmanlarımız sizindir, vekilliğimiz vekilliğinizdir. Sadece İstanbul’da olan Ordulularla değil, Ordu’yla da iyi çalışıyoruz. AK Parti olarak akla hayale gelmeyecek iyi işler yaptık. Bir partiyi değerlendirirken, partilerin seçim beyannamelerine bakmak gerekir. Biz 2002’den beri beyannamelerimizde milletimize vaat ettiklerimizi yerine getirmemişsek ben vekillikten istifa edeceğim. Kim çalışıyorsa, hizmet ediyorsa ister CHP ister MHP ister AK Parti olsun, onu değerlendirmek gerekir. Şimdi önümüzdeki seçim bir siyasi parti seçiminden daha önemli. Bu bir lider seçimi.”

BEYKOZ İÇİN ÖZEL BİR YASA ÇIKMASI GEREKİYOR

Uçma sözlerine şunları ekledi: “Beykoz ve Sarıyer her dönem el değiştirdi. Topyekun imar sorunu olan iki yer. Beykoz için özel bir yasa çıkması gerekiyor. Yapılacak şey, Beykozlularla birlikte bu problemi konuşup karar verdikten sonra sonuca göre yasalaştırmaktır. Beykoz özel statüye sahip bir yer.”

GÜNEŞ BİZİM İÇİN DOĞUYOR

İsmet Uçma Beykoz Olay Gazetesine yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “Türkiye 24 Haziran’da tarihini belirleyecek bir seçime doğru süratle gidiyor. Bu seçimin eksen noktası milletimizin sorgulaması gereken ülkemizi, çocuklarımızı, ümmetimizi kime emanet edeceğidir. 24 Haziran ülkenin bekasını, istiklal ve istikbalini kime teslim edeceğimizin seçimidir. Bu 77 düvelin ülkemize yönelik uyguladıkları insanlık dışı karanlık emellerden kim aydınlığa çıkaracağına bakmak gerekiyor. Muharrem İnce veya Kılıçdaroğlu derseniz, komik olur. Demirtaş zaten taşeronluk yapıyor. Meral Akşener derseniz, Pennsylvania’yla paralel devlet idare edilmez. Ülkemiz parçalara bölünür. İYİ Parti’yle ilgili büyük bir heyecan oluşturulmaya çalıştılar. Bu balon söndü. Toplumun bütün ümit ve beklentileri bitti. CHP’ye bakarsak Muharrem İnce’ye kongrede oy verilmedi. Şimdi bir de milletle dalga geçer gibi kendi oy vermedikleri bir adaya cumhurbaşkanlığı için milletten oy istiyorlar. Bu çok komik. HDP ise kesin baraj altı kalacak. Çünkü HDP Kürt hamal kullanıyor. Bu vesileyle AK Parti’nin rakibi yine kendisidir. Ben AK Parti’nin açık ara önde olacağını ifade etmek istiyorum. Güneş bizim için doğuyor. Bu bir tek adamlık veya padişahlık değil. Öyle olsaydı 4 yılda bir milletin önüne seçim sandığı koyulmazdı. Türkiye büyük bir demokrasi. Öyle olmasa HDP milletvekilleri meclis kapısından içeri giremez. Biz dünyanın en büyük sosyal devletiyiz. Biz yardım için para kullanacak yer arıyoruz. Biz bir arada yaşama kültürünü tarihte başarmış tek toplumuz.”

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

BATSIN BU FUTBOL

BATSIN BU FUTBOL

Tema Tasarım | AnatoliaWeb