reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 2 Haziran 2018 1391 Görüntüleme

Taşdemir: ‘Hepimizin ortak kabulü Mustafa Kemal Atatürk’ün görüşleri’

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, “Bizim partimizde sosyal demokrat, milli görüşçü, ülkücü var. Hepimizin ortak kabulü Mustafa Kemal Atatürk’ün görüşleri. Millet ittifakı da bunu temsil ediyor.” diye konuştu.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, “Bizim partimizde sosyal demokrat, milli görüşçü, ülkücü var. Hepimizin ortak kabulü Mustafa Kemal Atatürk’ün görüşleri. Millet ittifakı da bunu temsil ediyor.” diye konuştu.

İlçe Başkanı Akif Taşdemir Beykoz Olay Gazetesiyle gerçekleştirdiği söyleşide ülkenin genel durumunu değerlendirdi. Seçimle ilgili görüşleri açıkladı.

Akif Taşdemir şu değerlendirmelerde bulundu:

ÜLKENİN ÖZ SERMAYESİNİ SATTILAR

“Ülkede baskın bir seçime gidildi. Ülke ekonomisi berbat. Kaybedecekleri oyların farkına vardıkları için seçimi erkene aldılar. Cumhurbaşkanının, bakanların ve hükümet sözcülerinin erken seçim yapmanın vatana ihanet olduğunu belirten söylemleri vardı. Demek ki vatana ihanet ediyorlar. Uğraşsanız yapamayacağınız bir denklem yarattılar. Bir taraftan saman ithal ederken, bir taraftan da et ithal ediyoruz. İlginç bir denklem. Ülkemiz tarımda kendi kendine yeten sayılı ülkelerden biriydi. Bunların iktidarından sonra şeker kamışından yapılmış şekerler geldi. Ülkemizdeki şeker pancarlarının neredeyse tamamının ekimi durdu. Şeker fabrikalarımız satıldı. Ülkenin öz sermayesini sattılar. Bildiğiniz üzere bu ülkede 17-25 diye bir şey oldu. Paralar böyle yok oldu gitti.”

DEVLET ZEVKE HARCANMIŞ DURUMDA

“Emekli maaşının asgari ücretin altında olmayacağı söyleniyordu. Ancak emekli maaşı asgari ücretin neredeyse yarısı kadar. Paraları lükse harcadılar. Belediye başkanları, başkan yardımcıları, müdürler lüks araçlarla geziyor. Devlet zevke harcanmış durumda.”

BUNLARIN İKTİDARINDA İNSANLARIN RIZKIYLA OYNAMAYA ÇALIŞIYORLAR

“Bugünkü saha çalışmalarımızda seçmenlerin AKP’den bıktıklarını fakat üzerlerindeki baskıdan ve korkudan çok net belirtemediklerini görüyoruz. İnsanlar bize oy vereceklerini ancak üye olamayacaklarını söylüyorlar. Bunların iktidarında insanların rızkıyla oynamaya çalışıyorlar.”

MİLLET İTTİFAKI BİR UMUT OLDU

“Gençler iktidarın yaptıklarından rahatsız. Belli bir kısmı da apolitik. Siyasetten uzak. Umutları ve inançları kalmamış. Üretecek ve geliştirecek bir nesil yetişmiyor. AKP’nin oy deposu dediğimiz insanların muhalefetten umutları yoktu. Artık muhalefet adına umut var. Millet ittifakı bir umut oldu. Bizim partimizin felsefesine göre kimse gömleğini çıkarmadan bu partiye girebilir. Bizim partimizde sosyal demokrat, milli görüşçü, ülkücü var. Hepimizin ortak kabulü Mustafa Kemal Atatürk’ün görüşleri. Millet ittifakı da bunu temsil ediyor. Meral Akşener halkın teveccühünü almış, insanların güvenini kazanmış. Temel Karamollaoğlu da öyle. Muharrem İnce müthiş bir muhalefet, teşkilatını toparladı. İnsanlardaki muhalefete olan güvensizlik ortadan kalktığı için herkes biraz daha rahatladı. Seçimin birinci turda bitmeyeceği net görünüyor. Çok farklı bir seçim olacak. Ben Meral Akşener’in ilk turda en yüksek oyu alacağına ve cumhurbaşkanı adayı olacağına inanıyorum.

BEYKOZ BELEDİYESİNİN BİRKAÇ GÜN ÖNCE BİR İFTAR DAVETİ VARMIŞ

Beykoz’da çok kısa bir zamanda 2 binin üzerinde üyemiz var. 40 yıllık partinin ulaşamadığı rakama biz 5 ayda ulaştık. Beykoz Belediyesinin birkaç gün önce bir iftar daveti varmış. İYİ Parti hariç bütün siyasi partileri davet etmişler. Partimizden çekiniyorlar. Genel başkanları dahi İYİ Parti’den bahsetmekten çekiniyor.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb