reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 2 Haziran 2018 1459 Görüntüleme

Düzgün: ‘AKP 24 Haziran’da Türkiye tarihinden silinmeye başlayacak’

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün: “AKP 24 Haziran’da Türkiye tarihinden silinmeye başlayacak. Türk halkı artık AKP’nin bu işi yapamayacağını kafalarına yerleştirdi.” dedi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün: “AKP 24 Haziran’da Türkiye tarihinden silinmeye başlayacak. Türk halkı artık AKP’nin bu işi yapamayacağını kafalarına yerleştirdi.” dedi.

Seçim gündemiyle alakalı Beykoz Olay Gazetesiyle söyleşi yapan CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün, 24 Haziran seçimlerinde gençlerin AKP’ye oy vermeyeceğini ve AKP’nin sert bir düşüş yaşayacağını söyledi.

VATANDAŞIN TAPUSUNU ALMIŞ BELEDİYENİN KASASINDA TUTUYOR

İlçe Başkanı Düzgün, bazı vatandaşların Aydın Düzgün’ün Başkan Yücel Çelikbilek’ten özür dilemediği için tapularını alamadıkları gerekçesiyle suçlanmasıyla alakalı şunları dile getirdi: “Yücel Çelikbilek benden özür bekleyebilir. Ama özür dilemesi gereken biri varsa o da kendisidir. Çünkü vatandaşın tapusunu almış belediyenin kasasında tutuyor. Vermek istiyorsa, yazı yazar; ihaleye çıkar vatandaşlarımız da tapusunu alır.”

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün seçimle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

TÜRKİYE SIKIŞMIŞ DURUMDA VE MUHARREM İNCE BİR KURTULUŞ OLDU

“Bu büyük bir seçim. Ülkemizin artık rahata, huzura, barışa kavuşacağı günlerin sayılı olduğunu düşünüyorum. Halkımızın Türkiye’de bir değişim gerektiğinin bilincinde olduğunu düşünüyorum. Halkın arasındayken gördüğüm tablo bunu gösteriyor. Türkiye sıkışmış durumda ve Muharrem İnce bir kurtuluş oldu. Maalesef ülkemizde bir korku imparatorluğu hakim. 24 Haziran’da güzel bir güne uyanacağız.”

TÜRKİYE’DE İYİ GİDEN HİÇBİR ŞEY KALMADI

“Türkiye’nin başında 16 senedir aynı kaptan var. Gemi karaya vurdu, paramparça olmuş. Dış politikada kimseyle iyi değil. Türkiye’de iyi giden hiçbir şey kalmadı. Dolar yükseliyor.  Vatandaşlara doları bozdurmalarını söylüyor. Böyle çözüm olmaz. Alabora olmuş bu gemiyi ben Muharrem İnce’nin açık denizlere süreceğine inanıyorum. Gençler, onlara gelecek endişesi yaşatan AKP’ye; bu rejime asla oy vermeyecekler.”

ŞİMDİ AKP’NİN TÜRKİYE’DEKİ DÜŞÜŞÜ AYNI ŞEKİLDE BEYKOZ’DA GÖRÜLECEK

“Bu zamana kadar gerçekleşen seçimlerde Beykoz Türkiye’nin genel oy oranını yansıtıyordu. AKP’nin aldığı oranı Beykoz’a bakarak görmek mümkündü. Şimdi AKP’nin Türkiye’deki düşüşü aynı şekilde Beykoz’da görülecek. AKP 24 Haziran’da Türkiye tarihinden silinmeye başlayacak. Türk halkı artık AKP’nin bu işi yapamayacağını kafalarına yerleştirdi.”

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb