reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 1 Haziran 2018 2106 Görüntüleme

Kadın Milletvekili Adayları Beykoz Olay Gazetesini ziyaret etti

Saadet Partisi Kadın Milletvekili Adayları Beykoz Olay Gazetesini ziyaret etti.

Saadet Partisi Kadın Milletvekili Adayları Beykoz Olay Gazetesini ziyaret etti.

Saadet Partisi Kadın Milletvekili Adayları Beykoz Olay Gazetesini ziyaret etti. Öncelikle Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’nun selamını ileten milletvekili adayları iktidar partisinin 16 yıldır ülkeyi çok kötü yönettiklerini ve insanlar üzerinde baskı kurulduğunu ifade ettiler.

Ziyarete İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Aysun Ekşi Bayraktar; Pakize Yüzbaşıoğlu; İcle Şit; Goncanur Aslan, Beykoz Kadın Kolları İlçe Başkanı Nesrin Öney katıldı.

Ziyarette, vatandaşların en büyük sıkıntılarından birinin ekonomik problemler olarak görüldüğü, sonrasında toplumdaki ahlaki bozulmayla ilgili şikayetlerin dile getirildiği belirtildi. Vatandaşların dış politika sonucunda Türkiye’nin durumuyla ilgili kaygı içinde olduğuna değinildi. Ayrıca gençlerin geleceklerinden kaygı duyduklarını, özellikle sosyal medyada ki paylaşımları yüzünden fişlendikleri ve sınavlarda başarılı olmalarına rağmen devlet kurumlarında işe alınmadıklarını belirten gençlerin korktuklarını ve kendilerini özgürce ifade etmekten çekindikleri belirtildi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb