reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 31 Mayıs 2018 1764 Görüntüleme

Çiğdem Mahallesinde Saadet’e ilgi büyük

Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Şeref Kaçmaz ve Muammer Koç Çiğdem Mahallesi'nde seçmen taraması ve kahvehane ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Şeref Kaçmaz ve Muammer Koç Çiğdem Mahallesi’nde seçmen taraması ve kahvehane ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Şeref Kaçmaz ve Muammer Koç Çiğdem Mahallesi’nde seçmen taraması ve kahvehane ziyaretinde bulundu. Mahallelinin yoğun ilgi gösterdiği milletvekili adayları Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’nun selamlarını iletti.

Milletvekili Adayı Muammer Koç kahvehane ziyaretleri sırasında mahalleliye seslenerek; geçilmek istenen partili cumhurbaşkanlığı sisteminde meclisin by-pas edileceğini ve tek bir ağıza bakılacağını belirterek mahalleliden destek istedi.

Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları Şeref Kaçmaz ve Muammer Koç daha sonra Saadet Partisi Beykoz Gençlik Kollarının Beykoz Belediyesi Ramazan etkinlik alanına kurduğu standı ziyaret ettiler.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb