reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 30 Mayıs 2018 1582 Görüntüleme

Tekin: ‘Sistemin tamamı hırsızlık üzerine inşa edilmiş’

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gürsel Tekin : “Bu taşımalı sistemde sandık başkanları AKP’nin tayin ettiği bürokratlar olacaksa, ciğeri kediye teslim edeceğiz. Sistemin tamamı hırsızlık üzerine inşa edilmiş.” dedi.

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Gürsel Tekin : “Bu taşımalı sistemde sandık başkanları AKP’nin tayin ettiği bürokratlar olacaksa, ciğeri kediye teslim edeceğiz. Sistemin tamamı hırsızlık üzerine inşa edilmiş.” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili ve 24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlerde İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı olan Gürsel Tekin, CHP Milletvekili Adayı Ertan Aksoy’la birlikte Beykoz’a ziyaret gerçekleştirdi. CHP Beykoz İlçe Başkanlığında partilerine seslenen Gürsel Tekin, Kavacık’tan Tokatköy’e kadar otobüsle vatandaşı selamladı. Sonrasında Yenimahalle’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Gürsel Tekin şöyle konuştu: “Bütün seçimler çok önemli. Ama bu seçimin büyük bir önemi var. Geçmiş dönemlerdeki seçimlerin telafisi çok mümkündü. Şimdi tek kişilik bir sistem geliyor. Dünyada tekli yönetilen bütün ülkelere bakalım. Bana bir tane ülke gösterip, tek adamın yönettiği o ülkede huzur, barış, özgürlük olduğunu söyleyemezler. Bu sitemin hiçbir faydasının olmayacağını görüyoruz.”

“Ülke olarak bizim en büyük varlığımız buğdaydı. Şimdi buğdayı dışarıdan alıyoruz. Doların bizi ilgilendirmediğini söyleyen cahil yöneticiler var ya, onlara söylüyorum; buğdayı dolarla alıyorsunuz. Böyle kritik bir dönemde seçime gidiyoruz.”

“Ben 84 yılından beri sahada olan bir insanım. Seçmen son derece kararlı. Sonucun ne olacağını net olarak görüyoruz. Ama Anadolu’nun birçok yerinde bütün siyasi partilerin etkin olamadığı yerler var. Bunun güvencesinin devlet olması lazım.”

“Önceki seçimlerde bu iktidarın siciline baktığımızda aklımıza trafoya giren kediler, çalınan sandıklar geliyor. Şimdi yeni sistem var. Taşımalı sistem. 70 yıldır oyunu Beykoz’da kullanan vatandaş, şimdi gidip Tuzla’da kullanacak. Bu taşımalı sistemde sandık başkanları AKP’nin tayin ettiği bürokratlar olacaksa, ciğeri kediye teslim edeceğiz. Sistemin tamamı hırsızlık üzerine inşa edilmiş.”

“Avrupa’da cebinizde kimliğiniz varsa her yerde oyunuzu kullanabiliyorsunuz ve bir hafta süreniz var. Oyunuzu kullandıktan sonra kararınızı seçim süresi sonuna kadar değiştirme hakkınız var.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb