reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 26 Mayıs 2018 1547 Görüntüleme

Kas-Der Beykoz Şubesi iftar verdi

Kas-Der Beykoz Şubesi İncirköy’de bulunan dernek merkezlerinin karşısında ki sahilde yer alan Cengiz Erdoğan Parkı’nda iftar yemeği verdi.

Kas-Der Beykoz Şubesi İncirköy’de bulunan dernek merkezlerinin karşısında ki sahilde yer alan Cengiz Erdoğan Parkı’nda iftar yemeği verdi.

Beykoz’da adından her platformda bahsettiren ve Beykoz’un sevilen isimlerinden olan Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık ve yönetimi yaklaşık 250 kişinin katıldığı geleneksel Ramazan iftar davetini İncirköy’de bulunan dernek merkezlerinin karşısında ki sahilde yer alan Cengiz Erdoğan Parkı’nda gerçekleştirdi.

Kas-Der Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık ve yönetimi konuklarıyla ayrı ayrı ilgilendi. İftardan sonra yapılan duanın ardından konuklar içilen çayların eşliğinde sohbet etti.

Beykoz Olay’a konuşan KAS-Der Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, Beykoz’da yaşayan hemşerileri için her zaman Kastamonu kültürünü yaşatmaya çalıştıklarını ve bunun içinde yılda birkaç kez yöresel Pazar kurduklarını dile getiren Çalık bu pazarlar sayesinde Kastamonulu olmayan Beykozluların da Kastamonu’ya has özel ürünleri tattıklarını ve çok beğenildiğini ifade ederek, her sene artan talep karşısında Beykoz’un değişik bölgelerinde yöresel pazar kurduklarını söyledi.

Süleyman Çalık, iftara katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

İftara, Kas-Der Genel Başkan Yardımcıları Nevin Çalışkan, Remzi Şen, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve yönetimi,  Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkan Vekili Muhammet Kalaycı, İYİ Parti Beykoz İlçe Teşkilat Başkanı Baki Demir, CHP eski Beykoz İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hızır Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Gülay Demirel, Süleyman Kılıç, Bayram Çevik, Cavit Gül, Yılmaz Işık, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu, Çiğdem Mahallesi Muhtarı Murat Erdal, Akbaba muhtarı Yüksel Kılıç, eski Anavatan Partililerden oluşan Eyvah Grubunun Başkanı Yılmaz Güzeci, Kızılay Beykoz Şube Başkan Yardımcısı İdris Kurt ve Kavacık Final Okulları Sahibi Coşkun Türk, MG Fen Bilimleri Okulları sahibi Zeynep Gezer ve Necati Gezer çiftinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb