reklam
Ana Sayfa Siyaset, Spor, Sür Manşet 21 Mayıs 2018 1819 Görüntüleme

CHP Beykoz’dan 19 Mayıs Basketbol Turnuvası

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı Spor Komisyonunun düzenlediği 19 Mayıs Basketbol Turnuvasını "Geçerken Uğradık" Takımı kazandı.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı Spor Komisyonunun düzenlediği 19 Mayıs Basketbol Turnuvasını “Geçerken Uğradık” Takımı kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığının R. Şahin Köktürk spor komplesinde düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı basketbol turnuvasına 18 takım katıldı… Eleme usulü gerçekleştirilen turnuvanın final maçında rakibi Emekli Erler’i yenen Geçerken Uğradık basketbol takımı kazandı.

Son derece çekişmeli geçen final maçını CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Partililer ve basketbol severler izledi.

Turnuvanın şampiyonu Geçerken Uğradık’ın, şampiyonluk kupasını ve ödülünü CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün verdi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Dügün; “Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras olan Cumhuriyeti sonsuza kadar sahip çıkacağız… CHP yönetimi olarak Atatürk’ün gençlere olan güvenini göstermek için bu turnuvayı düzenledik, turnuvayı geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen spor komisyonunda görev yapan arkadaşlarımıza, turnuvaya katılan bütün sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb