reklam
Ana Sayfa Gündem, son dakika, Sür Manşet 21 Mayıs 2018 1644 Görüntüleme

CHP 19 Mayıs’ı kutladı

Resmi törene katılmayan CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, kendi düzenledikleri törenle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Resmi törene katılmayan CHP Beykoz İlçe Başkanlığı, kendi düzenledikleri törenle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün Atatürk Anıtına çelenk bıraktıktan sonra partililerine seslendi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün şöyle konuştu: “Bundan 99 yıl önce bugün büyük önder Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Gemisiyle Samsun’a çıkmıştır.”

“Bugün ülkemiz işgal altında. Ordumuza hain darbecilerin sızdığı, Anadolu’nun bereketli topraklarının halkımızın ismini bile bilmediği dev yabancı şirketlerce talan edildiği, kendi tohumumuzu dahi üretemediğimiz, samanı ithal ettiğimiz, halkımızın yoksullukla mücadele içinde olduğu, yabancı para karşısında paramızın pul olduğu, tüm stratejik kurumlarımızın yandaş ve yabancılara devredildiği, halkın iradesinin saraylara bağlanmaya çalışıldığı günlerden geçiyoruz.”

“Ama Mustafa Kemal’in ve halkın partisi CHP memleketi bu durumdan kurtarmak için sorumluluk almaktadır. Halkın partisi CHP ülkenin yönetimini tekrar alacak, Türkiye Cumhuriyetini yeniden hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine taşıyacaktır. Bu memleket bizim, bu cumhuriyet bizim. İlelebet de öyle kalacaktır. Yaşasın tam bağımsız Türkiye!”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb