reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 12 Mayıs 2018 1836 Görüntüleme

Beykoz Belediye Meclisi’nden Bir Milletvekili Aday Adayı

Beykoz Belediye Meclisi 7. Dönem Mayıs Olağan Toplantısı son birleşimi Başkanlık Toplantı Salonu’nda meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Beykoz Belediye Meclisi 7. Dönem Mayıs Olağan Toplantısı son birleşimi Başkanlık Toplantı Salonu’nda meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda CHP Grubu’ndan meclis üyesi Mehmet Güler’in Milletvekili aday adayı olmasını tebrik eden Başkan Çelikbilek ve meclis üyeleri, Güler’e çıktığı yolda başarılar dileyerek çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

Gündem dışı söz alan Belediye meclis üyesi Hanefi Dilmaç, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı seçilmesiyle ilgili olarak, meclis üyeliğine devam edeceğini belirtti ve aynı şekilde seçilerek meclis üyeliği devam eden CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’e başarılar diledi.

Gündem dışı konuşan meclis üyelerinden AK Parti Grubu’ndan Emine Ünlü, yaklaşan Anneler Günü’nü, Engelliler Haftası’nı ve 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nı kutladı.

CHP Grubu meclis üyelerinden Aydın Habil, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili söz aldı. Gülay Demirel ise Engelliler Haftası’nın önemi ve yapılan hizmetlere değinirken, bu konuda daha duyarlı olunmasını belirtti.

Ardından Raporlar kısmına geçildi:

1-1/1000 Ölçekli Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgeleri Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planı 1.Etap İtirazları hakkındaki İmar Komisyonu Raporu,

2-2017 Yılı Kesin Hesabı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu,

3-2017 Yılı Taşınır Mal Yönetimi Hesabı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy çokluğuyla,

4- Sokak İsimlendirilmesi hakkındaki Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Raporu,

5-Kardeş Şehirlerimizden Kosova Prizren’de verilecek olan iftar için 4 Müdürün görevlendirilmesi hakkındaki Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu Raporu,

6-Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım yapılması hakkındaki Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonu Raporu,

7-Ortak Hizmet İşbirliği Protokolü hakkındaki Hukuk Komisyonu Raporu ise oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemde olmayan müdürlük teklifi, “Kardeş Şehirlerimizden Mülheim an der Ruhr’da yapılacak olan etkinlik ile ilgili Belediye Başkanı tarafından 3 kişinin görevlendirilmesi hakkındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün teklifi” ise gündeme alınıp, teklif karar olarak oy birliğiyle kabul edildi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb