reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 5 Mayıs 2018 1836 Görüntüleme

Taşdemir: “Vatandaşlarımız kirli oyunlara gelmeyerek imzalarını veriyorlar”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim bölgesi olan İstanbul Üsküdar İlçe Seçim Kurulu'nda Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza kampanyasını başlattı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim bölgesi olan İstanbul Üsküdar İlçe Seçim Kurulu’nda Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza kampanyasını başlattı.

Genel Başkan Meral Akşener’e destek vermek üzere Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri de Üsküdar’daydılar.

Üsküdar’dan Beykoz İlçe seçim kuruluna gelerek imzasını veren İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir,  MHP lideri Devlet Bahçeli’nin cumhurbaşkanı adaylığı için toplanan imzalar hakkındaki “Adalet Bakanı ile İçişleri Bakanı, FETÖ’nün seçmen üzerindeki etkisini takip etmiş midir? FETÖ’nün 100.000 imza ile aday olacak isimler üzerinde odaklanacağı merak konusu olmuştur.” sözlerine karşılık İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den sonra şu açıklamayı yaptı.

“İYİ insanların imzalarına kara çalmaya, onları korkutmaya çalışanlar ne düşünüyor bilemem; ancak şu bir gerçek ki yaptıkları her hakaret, her kumpas, her engel İYİ’leri daha da kenetlendiriyor, kararlılığımızı artırıyor.

Beykoz ilçe seçim kurulunda da yaşanılan yoğun ilgi alaka bizlere göstermiştir ki vatandaşlarımız bu kirli oyunlara gelmeyerek burada gelip imzalarını veriyorlar.

Görevlendirdiğimiz arkadaşlarımız ilçe seçim kurulunda imza vermeye gelen vatandaşlarımıza 4 Mayıs Cuma günüden itibaren 9 Mayıs Çarşamba gününe kadar 08.00 – 20.00 saatleri arasında hafta sonu da dâhil olarak refakat edecekler.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb