reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 4 Mayıs 2018 1655 Görüntüleme

SP Beykoz, Karamollaoğlu’na 100 bin imza için basın açıklaması yaptı

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, imza süreci bugün başlayan, Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gereken 100 bin imza kampanyası ile ilgili Yüksek Seçim Kurulu (YSK) önünde basın açıklaması yaptı.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, imza süreci bugün başlayan, Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gereken 100 bin imza kampanyası ile ilgili Yüksek Seçim Kurulu (YSK) önünde basın açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Adaylığı için 100 bin imza süreci bugün başlarken Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz,  Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Lisesi’nin bahçesinden bulunan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) önünde basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasına, Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Akdağoğlu, Saadet Partisi Genel İstişare Kurulu (GİK) Üyesi Selman Esmerer, Beykoz Teşkilatı ve birçok partili katıldı.

Vatandaşlar, 4 Mayıs bugün ve 5-6-7-8-9 Mayıs tarihlerinde sabah 8.00’den akşam 20.00’ye kadar ilçe seçim kurullarında kimlikleriyle birlikte imza verebilecekler.

Şeref Kaçmaz basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

HAYDİ, YOLA ÇIK, ÇÜNKÜ YOL AÇIK!

Her seçim, bir irade beyanıdır. Bu açıdan seçimler milletimizin iradesiyle; iyiyi, faydalıyı ve adil olanı tercih etmesine vesile olmalıdır. 24 Haziran seçimlerinin bu kapsamda yeni bir dönemi başlatacağı aşikardır. Referandum sonrası başlayan cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi sürecinde hem meclisin hem cumhurbaşkanının hem de yargının güçlü ve itibarlı olması bu seçimin sonucuna göre şekillenecektir.

BARIŞ İÇİNDE BİR TÜRKİYE’DE BİRLİKTE YAŞAMAK HERKESİN ÖZLEMİ OLMUŞTUR

Son dönemde ekonomide, sosyal hayatta ve dış politikada yaşanan olumsuzluklara son vermek ve huzur ve barış içinde bir Türkiye’de birlikte yaşamak herkesin özlemi olmuştur. Ekonomik belirsizlikler ve sosyal hayatın olumsuz yansımaları ülkemize yakışmamakta, OHAL ortamında seçimlere gitmek sorunların derinleştiğini göstermektedir.

CUMHURBAŞKANI ADAYI OLARAK BİLGE BAŞKAN TEMEL KARAMOLLAOĞLU

Saadet Partisi olarak, erkler ayrımını savunmak ve ilkeler üzerinde birleşerek yol almak en temel özelliğimizdir. Cumhurbaşkanı adayı olarak bilge başkan Temel KARAMOLLAOĞLU Bey, üslubu ve kararlığı ile mazlumların ve kalbi kırıkların ümidi olmak için yola çıkmıştır. Bu yolda yüz bin imza ile milletimize yeni bir seçenek sunmuş olmanın gururunu taşıyoruz.

YENİ BİR HİKAYE YAZMAK İÇİN KOLLARIMIZI SIVADIK

Milletvekili seçimlerinde ise sıfır baraj sağlayan ve ilkeler üzerinde gerçekleşen seçim işbirliği ile yeni bir hikaye yazmak için kollarımızı sıvadık. Milletimizin kutuplaştırıldığı bir dönemde ilkelerimiz ve vizyonumuzla mecliste çoğunluğu ederek kucaklaşmaya vesile olmak arzusundayız. Seçim takvimine göre yapmış olduğumuz bu hazırlıklar ve çalışmalar başta insanımızın saadetine vesile olmak içindir.

SEÇİMLERİN MİLLETİMİZİN SAADETİNE VESİLE OLMASINI DİLERİZ

Bu gaye doğrultusunda kınayanın kınamasına aldırmadan, bize yakışan bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi beyan ederiz. Yapmakta olduğumuz çalışmalar, sistemin bir alternatifi ve yeni bir dünyanın muştusu olduğumuzun bir göstergesidir. İmza vererek ve destek sağlayarak bizlerle olan tüm kardeşlerimize teşekkürü borç bilir, seçimlerin milletimizin saadetine vesile olmasını dileriz.

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb