reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 4 Mayıs 2018 1853 Görüntüleme

Saadetli Sevim Karamollaoğlu için imzasını attı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imzasını attı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imzasını attı.

Cumhurbaşkanı Adaylığı için 100 bin imza süreci bugün başlarken Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Cumhurbaşkanı adayı olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu için imza verdi. Sabahın erken saatlerinde İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nda kurulan Kadıköy Cumhurbaşkanlığı Aday Teklifi Alma Noktasında giden Sevim, saat 08:05 sularında imzasını attı.

Hedef en az 500 bin imza!

İmza sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Sevim, “Ülkemizin geleceği için önemli bir görevi yaptık. Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Biliyorsunuz adaylık için 100 bin imza yeterli ancak biz Saadet Partisi olarak en az 500 bin imza hedefi koyduk. İstanbul teşkilatı olarak da 200 bin imzayı hedefliyoruz. Tabii bizim çalışmalarımızın dışında insanlarımızın da Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’na teveccühü olduğunu görüyoruz. Bizim çalışmalarımızın dışında da vatandaşlarımızın imza vereceklerini duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Rehavete kapılmak yok!

Temel Karamollaoğlu’nun kısa süre içerisinde 100 bin imzayı toplayacağını düşündüğünü ifade eden “İstanbul’un Ağabeyi” Sevim, “Ama tabii ki rehavete kapılmamak gerekiyor. Biz İstanbul’daki 39 ilçemiz ve tüm kademeleriyle disiplinle süreci son saniyesine kadar götüreceğiz. Hepimiz üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirmeliyiz. En az 500 bin imzaya ulaşarak Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’na büyük bir destek vermeliyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb