reklam
Ana Sayfa Kültür - Sanat, son dakika, Sür Manşet 26 Nisan 2018 1765 Görüntüleme

Halk Eğitim ve Beykoz Vakfı Öğrencilerinden Resim Sergisi

Sanat ve meslek eğitiminde önemli hizmetler veren Beykoz Halk Eğitim Merkezi ve Beykoz Vakfı resim kursu öğrencileri,  yılsonu faaliyetleri sergisinin açılışını yaptı.

Sanat ve meslek eğitiminde önemli hizmetler veren Beykoz Halk Eğitim Merkezi ve Beykoz Vakfı resim kursu öğrencileri,  yılsonu faaliyetleri sergisinin açılışını yaptı.

Beykoz Belediyesi’nin de desteklediği ve Beykoz Vakfı konferans salonunda düzenlenen kokteylli açılışı AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Halk Eğitim Müdürü Mustafa Mamur ve Okul Aile Birliği yönetimi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necla Çağlayan, Beykoz Vakfı Başkanı Ali Zengin ve yönetim kurulu üyeleri, kamu birim müdürleri, muhtarlar, STK ve dernek başkanları kursiyerlerle birlikte yaptılar.

Ebru sanatıyla İstanbul ve karakalemle Beykoz çalışmaları yapan kursiyerlerin çalışmalarını yerinde inceleyen Milletvekili Külünk ve Kaymakam Katırcı, öğretmenler ve kursiyerlerle sohbet ederek yöneticilerden bilgi aldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan programda açılış konuşması yapan Resim Öğretmeni İlknur Bakoğlu ve kursiyerler, sergide emeği geçen Kaymakam Ahmet Katırcı’ya, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Metin Külünk: “İstanbul tarih boyunca kendine geleni hep İstanbullu yapmıştır”

Milletvekili Metin Külünk, “İstanbul tarih boyunca kendine geleni hep İstanbullu yapmıştır. Ama bizler inatla direniyoruz İstanbullu olmamak için. İmar yapma anlayışında, hitapta, birbirimizle iletişimde, İstanbulluyum dememek için direniyoruz. Buna rağmen İstanbul bize çok şefkatli. Unutmayın iki denizin birleştiği, Hz. Yuşa (a.s)’ın olduğu, daha nice güzellikler barındıran bu şehir hepimizin üzerinde hakkı olan bir şehirdir. Kültürümüzü sanatımızı koruyalım değerlerimize sahip çıkalım.” diye konuştu.

Kaymakam Ahmet Katırcı: “Halk Eğitim, yaşam boyu öğrenme demektir”

Halk Eğitim ve vakıf çalışmalarını takdir ettiğini belirten Kaymakam Ahmet Katırcı, kursların öğrencilere çok güzel beceriler ve meslekler kazandırdığını belirterek, “Halk Eğitim, yaşam boyu öğrenme demektir. Bu anlamda hayatın her alanına dokunuyoruz. Halk Eğitim Merkezlerimiz, çok başarılı çalışma içindeler. Sizlerden gelen talebe göre kurs açıyoruz. O yüzden talepleriniz bizim için önemli. Okuma yazma kurslarımız devam ediyor. Bu güzel eserlerin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Programın sonunda Beykoz Halk Eğitim Folklor Grubu da, Artvin Yöresi halk oyununu sergiledi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb