reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 22 Nisan 2018 2585 Görüntüleme

Furkan Çeliker yeniden başkan seçildi

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Furkan Çeliker AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden seçildi.

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden Furkan Çeliker seçildi.

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Furkan Çeliker AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden seçildi.

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’ne, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Hasan Turan, Hurşit Yıldırım, AK Parti Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanı Taha Ayhan, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İBB Başkan Danışmanı Adem Sefer, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere mesajı misafirlerle paylaşıldı. Başbakan Binali Yıldırım ve İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın mesajları okundu.

ÇELİKER: “BİZLER HER KARANLIĞIN BİR AYDINLIĞI OLDUĞUNA İNANAN İNSANLARIZ”

Misafirleri selamlayan Furkan Çeliker şöyle konuştu: “Bizim kongrelerimiz parti içi demokrasinin güçlendiği, kavga ve gürültünün olmadığı birlik, beraberlik, kaynaşma örneğinin sergilendiği yerlerdir. Göreve geldiğimiz günden bu güne sizlerin gönülden destekleriyle yüklendiğimiz sorumluluğu, eksiksiz yerine getirmenin gayreti içindeyiz. Hücrelerimize kadar işlemiş olan bu davaya gönül vermiş birer fert olarak, Cumhurbaşkanımızın bizlere gösterdiği yolda, her daim partimizin dün ve bugün yanında olduğu gibi yarın da yanında olmaya devam edeceğiz. Davamız büyüktür ve onun büyüklüğü karşısında bizim adımızın, sanımızın, unvanlarımızın, mevkilerimizin hiçbir önemi yoktur. Bizler her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanan insanlarız. Bizler Ak gençler olarak hiçbir zaman önümüze çıkan engellere aldırmayacak, yılmadan yıkılmadan davamız ve partimiz için çalışacağız. Bizim davamız ve inancımız birdir.”

ÇELİKBİLEK: “24 HAZİRAN’DA BEYKOZ’DA YEPYENİ BİR DÜĞÜN YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek şunları ifade etti: “Seçimleri düğün ve bayram olarak kabul ederiz. 24 Haziran’da Beykoz’da yepyeni bir düğün yapacağımıza inanıyorum. Beykoz’u İstanbul’un ve Türkiye’deki ortalamanın önüne taşımak zorundayız. Bu bizim boynumuzun borcudur. Gecenin gündüzün olmadığını düşünerek, iyi niyetle ve samimiyetle 24 Haziran’a odaklanmalıyız. Başaracağımıza inanıyorum.”

DİLMAÇ: “24 HAZİRAN’DA SANDIKLARI PATLATMAYA VARMISINIZ”

Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, “5. Olağan Kongremizin öncelikle Beykoz’a daha sonra tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ben bugüne kadar Gençlik Kollarımızda görev yapan arkadaşlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu doğrultuda ana kademe kongremizde bizleri yalnız bırakmayan genç kardeşlerime, orada bize yaşattıkları heyecandan dolayı teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da yapılacak seçimde bugüne kadar ortaya koymuş olduğunuz performansın üzerine biraz daha koyarak sandıkları patlatmaya varmısınız.” dedi.

AYHAN: “BİZ TASFİYE DEĞİL BÜYÜYEREK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanı Taha Ayhan şunları söyledi: “Bugüne kadar emek harcamış her bir kardeşime ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Geçen hafta muhteşem bir mitingle görevi devralan Hanefi Dilmaç ağabeyime de yol açıklığı diliyorum. 24 Haziran, tarihimizde yeni bir sayfa açmak üzere artık yanı başımızda. Gençlik kollarımız da bugün vizesini alır almaz sokaklara dökülecektir. Biz tasfiye değil büyüyerek yolumuza devam ediyoruz.”

YILDIRIM: “24 HAZİRAN, TÜM KAZANIMLARIMIZI KAYBETMEMEK İÇİN BİR MİLATTIR”

İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım şöyle konuştu: “Gençlik kolları bizim partimizin vicdanıdır. Siyasetteki başlangıç noktamızdır. Cumhurbaşkanımız de gençlik kolları başkanlık görevi yapmış olan usta bir siyasetçidir. Önümüzde çok önemli bir seçim var. İlk defa 40 yıllık bir rüya olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini bu seçimle milletimizin önüne getireceğiz. Gençlik kollarında olmak her daim sahada olmak demektir. Her gün yeni bir seçmeni ikna etmek için gerekirse yalvaracağız. 24 Haziran, tüm kazanımlarımızı kaybetmemek için bir milattır. Bu seçim asrın seçimidir.”

KÜLÜNK: “24 HAZİRAN’DA TÜRKİYE’YE DAYATMA YAPANLARA SANDIKTAN CEVAP VERECEĞİZ”

İstanbul Milletvekili Metin Külünk şunları dile getirdi: “Biz önce Türkiye, diyoruz. Borç ilişkisine girmeden var olacak bir Türkiye, diyoruz. Güçlü Türkiye, büyük ideallerimize yürüyüşte bir kilometre taşıdır. İnsanlık için kurulacak nizam Türkiyesiz kurulamaz. Sistem değişikliğinin ilk tezahür edeceği adres kamu bürokrasisidir. 24 Haziran’da Türkiye’ye dayatma yapanlara sandıktan cevap vereceğiz.”

TURAN: “TOPLUMUN BÜTÜN BİREYLERİ OLARAK, MÜCADELE ETMELİYİZ”

İstanbul Milletvekili Hasan Turan, “Bu memlekette siyaset yapan insanlar, gençlerimizin geleceğini temin etmek için çalışıyorlar. Medeniyetimiz bir gençlik hareketidir. Gençlik sadece anatomik bir şey değildir. Sadece bu ülkeye değil, bu ülkenin de mensubu olduğu İslam coğrafyasına hizmet götürmenin mücadelesini veriyoruz. 24 Haziran’da bir sınava tabi tutulacağız. Toplumun bütün bireyleri olarak, mücadele etmeliyiz.”

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan Furkan Çeliker

Arif Güven

Ayşe Cansız

Beyzanur Karakaya

Burak Karaçam

Büşra Musaak

Cengiz Yılmaz

Emrah Toraman

Emre Yılmaz

Erbay İpek

Hacı Furkan Deniz

Kadir Sefa Çırak

Mehmet Esatoğlu

Mehmet Melih Pir

Merve Aydın

Muhammed Burak Özdemir

Mustafa Birol

Mustafa Çelik

Oğuzhan Çakır

Oğuzhan Yıldız

Recep Yaman

Sinan Aksoy

Tuğba Sönmez

Uğur Ulusoy

Zekai Öztürk

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb