reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 19 Nisan 2018 1692 Görüntüleme

Saadet Partisi ziyaretlerde bulundu

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz ve yönetimi CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanlıklarına ziyarette bulundu.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz ve yönetimi CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanlıklarına ziyarette bulundu.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz önderliğinde kongre sonrası ilçe başkanı seçilen CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuldu.

CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanlıklarına gerçekleştirilen ziyaretlerde erken seçim ve ülke gündemi hakkında konuşuldu. Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kaleme aldığı Davam adlı kitabı hediye etti.

CHP ziyaretinde konuşan Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz şunları söyledi: “Bu ziyaretler çok önceden planlanmıştı. Kongre sonrası ilk ziyaretimizi CHP Beykoz İlçe Başkanlığına seçilen Sayın Aydın Düzgün’e hayırlı olsun demek için gerçekleştirdik.  Sonrasında İYİ Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir’i ziyaret edeceğiz.”

Erken seçim kararının da değerlendirildiği ziyarette CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün şunları dile getirdi: “ İktidar gerçekten panik halinde. Kazanamayacaklarını biliyorlar ve korkuyorlar.  Erken seçim çağrısı yönetememenin kabulüdür. 2018 yılı demokrasi yılı olacaktır.” dedi.

İYİ Parti ziyaretinde konuşan Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz şunları dile getirdi: “Şuurlu ve bilinçli seçmen şu ortamı çok iyi analiz ediyor. Bu saltanattan derhal kurtulunması gerektiğini biliyor.”

İyi Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir, “İYİ Parti normal şartlarda seçime girebiliyor. Çıkan haberler sahtedir. Bizi seçime sokmamaya çalışabilirler ama bizim de alternatiflerimiz var. Aynı gün OHAL meclisten geçiriliyor 10 dakika sonra da erken seçim kararı veriryorlar. Seçim yapılacak ortam varsa, OHAL’in kaldırılması gerekir.” diye konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb