reklam
Ana Sayfa Kültür - Sanat, Sür Manşet 9 Mart 2018 1723 Görüntüleme

Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu’ndan Baharın İlk Konseri

Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğunun Şef Nevin Çalışkan yönetiminde hazırladığı 2018 yılı “Bahar Konseri” musikimizin eşsiz eserleriyle ilçe sakinlerini mest etti.

Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğunun Şef Nevin Çalışkan yönetiminde hazırladığı 2018 yılı “Bahar Konseri” musikimizin eşsiz eserleriyle ilçe sakinlerini mest etti.

Anadoluhisarı Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde sevilen eserlerin seslendirildiği konser Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, Ağız ve Diş Sağlığı Baş Hekimi Ömer Besim Olcay, Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz ve konsey üyeleri, kamu birim müdürleri, muhtarlar, STK temsilcileri, Kosova Prizrenliler Derneği üyeleri ve ilçe sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Dr. Ömer Önder’in yaptığı programın birinci bölümü koro olarak Hüzzam Fasılla başladı. Sabrımı Gamzelerin Sihriyle Tarâc Edeli, Açmam Açamam Söyleyemem, Ömrüm Seni Sevmekle Nihayet Bulacaktır, Yar Yolunu Kolladım, Dönülmez Akşamın Ufkundayız gibi musikimizin sevilen şarkılarına katılımcılar da eşlik etti.

İkinci bölümün eserleri solistlerce tek tek dillendirildi. Bu Gece Ben Çok Mes’udum, Sevenler Mes’ut Olmaz, Nemrud’un Kızı, Aheste Çek Kürekleri Mehtap Uyanmasın, Baş Koymuşum Türkiye’min Yoluna, Dün Akşam Yine Benim Yollarıma Bakmışsın, Ben Kalender Meşrebim adlı şarkılar dinleyicilerden alkış aldı.

Beykoz Belediye Başkan Danışmanı ve Koro şefi Nevin Çalışkan, programda emeği geçen Beykoz Belediyesi’ne ve davetlilere teşekkür ederken Dünya Kadınlar Günü’nü de kutladı.

Klasik eserlerden türkülere kadar zengin bir yelpazede hazırlanan konserde 7’den 70’e herkes güzel bir akşam geçirdi. Programda ayrıca Beykoz Kaymakamlığı tarafından bayan davetlilere karanfil hediye edildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb