reklam
Ana Sayfa Gündem, son dakika, Sür Manşet 7 Mart 2018 1885 Görüntüleme

‘Etme’ adlı tiyatro oyunu sergilendi

Yeşilay Beykoz Şubesi’nin gerçekleştirdiği organizasyonla, bağımlılığa dikkat çekmek amacıyla ‘Etme’ adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Yeşilay Beykoz Şubesi’nin gerçekleştirdiği organizasyonla, bağımlılığa dikkat çekmek amacıyla ‘Etme’ adlı tiyatro oyunu sergilendi.

 

Yeşilay Beykoz Şubesi’nin gerçekleştirdiği organizasyonla, bağımlılığa dikkat çekmek amacıyla ‘Etme’ adlı tiyatro oyunu sergilendi ve konuklar tarafından ayakta alkışlandı.

“Yeşilaycı olmak için bir nedenim var ”konseptiyle  Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen organizasyona, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Yeşilay Şube Başkanı Nejla Sümer, Beykoz Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz, Medipol Üniversitesi Diyaliz Programı Öğretim Görevlisi ve Beykoz Yeşilay Şubesi Denetim Komisyonu Başkanı Selda Selimoğlu, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Medipol Üniversitesi Öğrencileri, Beykoz Anadoluhisarı Ticaret Lisesi öğrencileri ve öğretmenler katıldı.

Medipol Üniversitesi Öğrencileri tarafından, karşılanan protokol ve Beykoz Anadoluhisarı Ticaret Lisesi öğrencilerine Yeşilay şapkası ve bağımlılığın zararlarına dikkat çeken broşürler dağıtıldı.

Programın sunuculuğunu, Medipol Üniversitesi diyaliz bölümü öğrencisi Sevgi Derya Kalkan yaptı.

Misafirleri selamlayan Nejla Sümer şunları ifade etti: “Yeşilay 1920 senesinde bir avuç aydının gençlerimizi alkol bağımlılığından korumak için kurulmuştur. Bu sene 98’inci yılını kutlarken 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle de sizlere Yeşilay’ı daha iyi tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Beykoz’un son zamanlarda uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan biraz kurtulduğunu düşünüyoruz. Hepinizin yardımıyla, gençlerin desteğiyle bunu yok etmek istiyoruz.”

Kaymakam Ahmet Katırcı şöyle konuştu: “Türkiye’nin en büyük sorunu uyuşturucu ve bağımlılık. Bu ekonomiden, terörden ve savaştan da daha önemli. Biz devlet olarak, insan olarak, top yekun millet olarak bununla mücadele etmemiz lazım. Bir ülkenin geleceği karartılacaksa önce gençler hedef alınır. Sigarayı bırakıp, nargileye döndünüz. Bir nargile içtiğinizde 50 paket sigarayı içmiş gibi oluyorsunuz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb