reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 6 Mart 2018 1490 Görüntüleme

Kaçmaz: “Bize düşen görev kanımızla desteğimizi göstermektir”

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı 2 Mart Cuma günü saat 11.00 ile 18.00 saatleri arasında Beykoz Meydanında Türk Kızılayı ile işbirliği yaparak Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatına destek için kan bağışı programı düzenledi.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı 2 Mart Cuma günü saat 11.00 ile 18.00 saatleri arasında Beykoz Meydanında Türk Kızılayı ile işbirliği yaparak Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatına destek için kan bağışı programı düzenledi.

Etkinliğe, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, AGD il Başkan Yardımcısı İbrahim Kalaycı ve AGD Beykoz İlçe Başkanı Rıza Gik  ve çok sayıda Beykozlu katıldı.

Kan bağışının önemine vurgu yapan Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz şöyle konuştu: “Aziz milletimizin bir parçası ve 15 Temmuz gazisi kahraman Beykozlu hemşerilerimiz. Gerektiğinde gözünü kırpmadan canını vereceklerini ispatlamış yiğitler. Osmanlı’nın girdiği savaşlarda, yaralanan ve hasta olan askerlere yardım amacıyla 1868 yılında kurulan Türk Kızılayı, günümüzde her nerede yardıma muhtaç, felaket ve afetlerle uğramış, mazlumlar varsa onların dertlerine deva olmaya devam etmektedir.”

“Kan insanoğlunun yapamadığı neredeyse tek şeydir. Yaşam için vazgeçilmezdir. Ülkemizde kan toplama görevi ve yetkisi sadece Türk Kızılayına verilmiştir. Türk Kızılayı sivil asker ayrımı gözetmeksizin kana ihtiyaç duyan bütün vatandaşlarımızın talebini karşılamak için çaba göstermektedir.”

“Bildiğiniz üzere milletimizin gözbebeği kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz sınır içinde olduğu gibi sınır ötesinde de teröristlere ve destekçilerine gereken dersi vermek üzere operasyonlar yapıyor. Tarih boyu Müslümanları ve aziz milletimizi yok etmek için zulüm eden haçlı zihniyeti burada da maske kullanmış, karşımıza çıkma cesareti göstermek yerine teröristleri kukla olarak kullanarak en ağır en modern silahlarla donatmışlardır. Mehmetçiğin iman gücü karısında hiç bir gücün duramayacağını çok yakında öğreneceklerdir.”

Afrin’le başlayan ve sonrasında devam edecek olan operasyonlarda canımızla kanımızla ve dualarımızla Mehmetçiğin arkasındayız. Bugün ve şimdilik bize düşen görev en azından kanımızla desteğimizi göstermektir.”

Şeref Kaçmaz sözlerine şunları ekledi: “Bu düşünceyle Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak Türk Kızılayı ile işbirliği yaparak ilçemizde kan bağışı kampanyası başlattık. Yoğun çalışmalar içinde bize vermiş oldukları destek nedeniyle Türk Kızılayı kurumuna teşekkür ediyoruz.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb