reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 1 Mart 2018 1661 Görüntüleme

CHP Yönetimi Basınla Buluştu

Kavacık İlçe Merkezinde CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı samimi bir ortamda geçti. Toplantıda yerel iktidar ve CHP’nin yol haritası üzerine konuşuldu.

CHP Beykoz İlçe Yönetimi kahvaltıda yerel basınla buluştu.

Kavacık İlçe Merkezinde CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı samimi bir ortamda geçti. Toplantıda yerel iktidar ve CHP’nin yol haritası üzerine konuşuldu.

Toplantıya; Kadın Kolları Başkanı Sevinç Çalışkan, Başkanvekili Adnan Güner, Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Tuncay Koçak, Bilişimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Okumuş, Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İsa Yılmaz, Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fuat Öztürk, Basından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Gülsüm Yılmaz, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nusret Yılmaz, İlçe Saymanı Cemal Sataloğlu, Etkinliklerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Bahar Doğru, Sağlık İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Gül katıldı.

HALK ARTIK AKP’DEN GERÇEKTEN YORULMUŞ, BIKMIŞ

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün şöyle konuştu: “Bizler yerel siyasetçileriz. İşimiz Beykoz’da yerel iktidarı almak, bu çok net görünüyor. Bunu sizler de görüyorsunuz. Beykoz halkı da, AKP yöneticileri de bunu biliyor. Her gittiğimiz yerde buna şahit oluyoruz. Bunun içine Çavuşbaşı’da dahil. Halk artık AKP’den gerçekten yorulmuş, bıkmış. Beykoz’da 25 yıldır hiçbir şey yapılmadığını, refah yerine sefalet getirdiğini görüyorlar.”

CHP 30 MART’A KADAR BEYKOZ’DA GÜNDEMİ BELİRLEMEYE DEVAM EDECEKTİR

İlçe Başkanı Aydın Düzgün“CHP bu saatten sonra 30 Mart’a kadar Beykoz’da gündemi belirlemeye devam edecektir. Bu hep böyle olacak ve devam edecek. Hiç durmadan çalışacağız, koşturacağız. İmar konusunda yerel belediyecilik tamamen dışarı çıkarılıyor. Ondan sonra işin hukuki kısmında sıkıntı oluyor.” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI YALAN SÖYLÜYOR

Aydın Düzgün şöyle devam etti: “Yücel Bey, sürekli CHP’nin Beykoz Belediyesi’ni 100 milyon zarara uğrattığını söylüyor. Belediye Başkanı yalan söylüyor. Beykoz’u 100 trilyon zarar ettiren kendisidir. Çünkü hukuksuzluğu bile bile, tapulu yeri vatandaşa vermesi gerekirken, onları korkuyla çıkardı. Vatandaşa bir miktar verdi. Suçlarından biri de bu. Kaynağı belli olmayan parayı dağıtmaktan şu an yine mahkemesi var. Cumhuriyet Halk Partisi, çok net ve açık. Bunu bütün Beykoz görüyor. CHP geliyor. Hiç kimsenin, hiçbir nedenin bunun önüne geçeceğini zannetmiyorum. Hata yapmamaya çalışarak yerel iktidarı mutlaka kazanacağız. Bunun hiç ötesi berisi yok. Bizim istememiz yetmez, halk istiyor.

ONLAR İSTEDİĞİ KADAR PARA DAĞITSIN

Düzgün sözlerini şöyle tamamladı: “Onlar istediği kadar para dağıtsın. Onların fakirliği ortadan kaldırmak gibi bir derdi yok. Artık vatandaş pazara gittiği zaman ihtiyacını gideremiyor. Bu yüzden AKP’nin kendi içlerindeki huzursuzluk da şu sıra hat safhada.”

BAŞKAN ORADAKİ HALKLA DALGA GEÇİYOR

“Gaye Hanımın zamanında tapusuz evlerle ilgili söylediği sözlere ben o zaman ağır tepki göstermiştim, birileri beni daha yeni beni anlamaya başladı. Çiğdem Mahalle sakinleri yürüyüş yaptılar. Başkan oradaki halkla dalga geçiyor, niye yürüdünüz ben size araba verirdim diye.”

ÇUBUKLU’DA  HOBİ BAHÇESİ VAR

“Çubuklu’da hobi bahçesi var. Beykoz 313 km² ilçedir. Bunun bir ucuna nikah salonu yapmak neyin aklına mantığına sığar bunu bir türlü anlamış değilim. Yok, ben oraya yapmam diyor. Neden yapmazsın diyorsun. Ona da cevap vermiyor.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb