reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 11 Şubat 2018 2693 Görüntüleme

CELAL ARAS ANADOLU LİSESİ DÜZCE’DEN MUTLU VE HEDEFİNE ULAŞMIŞ DÖNDÜ

elal Aras Anadolu Lisesi Masa Tenisi Genç Erkek Takımı Nevşehir’de 23-24-25 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Celal Aras Anadolu Lisesi Masa Tenisi Genç Erkek Takımı Nevşehir’de 23-24-25 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Beykoz İlçemiz okullarından Kavacık’ta bulunan Celal Aras Anadolu Lisesi Masa Tenisi Genç Erkek Takımı İstanbul İl müsabakalarında elde ettiği başarılı derecesi neticesinde, 07-08-09 Şubat tarihlerinde Düzce’de yapılan Türkiye Grup Şampiyonasında, İstanbul İlimizi ve dolayısı ile Beykoz ilçemizi başarılı bir şekilde temsil ederek, Düzce’deki müsabakalar sonunda ilk üç takım arasına girerek hedefine ulaştı. Nevşehir’de 23-24-25 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Mutlu haberi telefonla öğrenen Okul Müdürü Abdullah Tüter, ‘’ Okulumuzun adını Türkiye finaline yazdırarak büyük bir başarıya imza atan, okulumuz Beden Eğitimi Zümresini, sporcu öğrencilerimizi kutluyor ve tebrik ediyorum. Nevşehir İlinde yapılacak Finallerde de inşallah başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyor ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

Kafile Başkanı Ercan Çetin, Düzce’de çok zorlu bir gruba düştüklerine vurgu yaparken, ‘’ Özellikle Yalova Özel Bahçeşehir Koleji ve Zonguldak Özel Final okulları oyuncularının Türkiye Birincilikleri ve Milli takıma aday oyuncuları olması gruptaki maçların çok zorlu ve çekişmeli geçmesine neden olmuştur. Takımımız bu zorlu grupta, ilk üçe girerek hedefine ulaşmıştır. Okulumuzun adını Türkiye finallerine yazdırdıklarından dolayı Tüm sporcu öğrencilerimi kutluyorum ve Nevşehir’deki Finallerde de aynı başarıyı göstereceklerine inanıyorum’’ diye konuştu.

Takımın antrenörlüğünü yapan Kemal Fatih Hayırcı: ‘’Çok zorlu ve çekişmeli müsabakalar yaptık. Grubumuzda 14 İl takımı mücadele ettik ve Sakarya ekibini 3-1; Antalya ekibini 3-1; Düzce Ekibini 3-1; Edirne ekibini 3-1 gibi aynı skorlarla yendik. Yalova ve Zonguldak ekiplerine 3-0 yenildik. Taha Kaya, Emrullah Gökbulut, Fatih Özdemir, Umut Şahan ve Akdoğan Bulut isimli öğrencilerimizden oluşan ekibimiz çok başarılı maçlar çıkardılar. Kendilerini kutluyor ve finallerde de başarılarını devam ettireceklerine inanıyorum.’’ diye konuştu.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb