reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 2 Şubat 2018 2433 Görüntüleme

Beykoz’dan Afrin’e sevgi dolu mektuplar

AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın önderliğinde başlatılan “Beykoz’dan Afrin’e Sevgi Yolu” Projesi kapsamında ki kampanya sona erdi. AK Kadınlar bere ve mektupları paketleyerek Mehmetçiklere gönderdiler.

AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın önderliğinde başlatılan “Beykoz’dan Afrin’e Sevgi Yolu” Projesi kapsamında ki kampanya sona erdi. AK Kadınlar bere ve mektupları paketleyerek Mehmetçiklere gönderdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye-Afrin’de terör örgütü PKK-PYD-YPG ve DAEŞ’e yönelik hedefleri vurmak ve sınırı terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nda Mehmetçiğe destek olmak için, AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın önderliğinde başlatılan “Beykoz’dan Afrin’e Sevgi Yolu” Projesi kapsamında ki kampanya sona erdi.

 

Bir haftalık süreçte Beykozlu kadınların ördükleri 500 adet bere ve atkılarla birlikte duygu ve düşüncelerin yer aldığı mektuplar Mehmetçiklere gönderildi.

GAYE ZAYIF: HER BİRİNE ULAŞMAK DOKUNMAK İSTİYORDUK

AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf proje hakkında ki duygu ve düşüncelerini şöyle aktardı:

“Zeytin Dalı Operasyonunun başladığı andan itibaren, dualarımızla gece gündüz kahraman ordumuzun yanlarından olmaya çalıştık. İlk toplantımızda tüm arkadaşlarımız bir şeyler yapmak istiyorlardı, Afrin’e gitmeye kadar bir sürü proje konuştuk.”

“Çünkü bedenimiz burada ama yüreğimiz Afrin’deki Mehmetçiklerimiz ile birlikteydi. Her birine ulaşmak dokunmak istiyorduk. Biliyorduk ki onların duadan, moralden başka hiçbir şeye ihtiyaçları yoktu.”

“Sonra Mehmetçiklerimize birer boyunluk ve bere örmeye karar verdik.  Attığımız her ilmeğe dua ve sevgi dokuyacaktık.”

“Yanlarına birde içimizden geçen her şeyi yazabileceğimiz, onlara moral olabilecek sevgi dolu bir mektup koymayı düşündük. Ve böylece yüreğimizden parmaklarımıza geçen duygularla sınır ötesindeki kahramanlarımızla sıcacık bir köprü kurabilecektik.”

“Geçen hafta başladığımız “Beykoz’dan Afrin’e Sevgi Yolu” projesiyle bugün 500 tane boyunluk, bere ve mektuplarımızı paketleyerek yüreğimizden, Mehmetçiklerimizin yüreğine göndererek #BeykozdanAfrineDualarımızSizinle dedik…”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb