reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Gündem, son dakika, Sür Manşet 31 Ocak 2018 2605 Görüntüleme

Çavuşbaşı Tarihi Sarıyer Börekçisinden Mehmetçiğe destek

Beykoz Çavuşbaşı’nda bulunan Tarihi Sarıyer Börekçisi terör örgütlerine karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek için bir günlük kazancının tamamını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Beykoz Çavuşbaşı’nda bulunan Tarihi Sarıyer Börekçisi terör örgütlerine karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na destek için bir günlük kazancının tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

Yaklaşık 20 yıl önce memleketi Van’da teröre karşı savaşırken abisini şehit veren Çavuşbaşı esnaflarından Tarihi Sarıyer Börekçisinin işletmecisi Dündar Ergin,  Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye Afrin’de terör örgütlerine karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na destek için bir günlük kazancının tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

DÜNDAR ERGİN: ‘BEN ŞEHİT KARDEŞİYİM’

“Vatan sevgisi olan birisiyim. Ailemden geliyor bu vatan sevgisi. Ben Şehit kardeşiyim, Gerekirse sokak sokak dolaşır Mehmetçik için yardım toplarım.”   diyen işletme sahibi Dündar Ergin Beykoz Olay Gazetesine duygularını şu şekilde ifade etti.

Vatan sevgisi olan birisiyim. Ailemden geliyor bu vatan sevgisi. Ben Şehit kardeşiyim,  abim yaklaşık 20 yıl önce memleketim Van’ da şehit olmuştu. Devlete yalvarsak ta bizi cepheye göndermezler artık. Boş durmak kanıma dokundu ve ne yapabilirim diye düşünürken aklıma böyle bir şey yapmak geldi. Bir günlük kazancımın tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayarak, destek olmak istedim. Vatanım için bayrağım için elimden ne gelirse yapmaya hazırım. Gerekirse sokak sokak dolaşır Mehmetçik için yardım toplarım.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb