reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 18 Ocak 2018 1550 Görüntüleme

Düzgün: ‘Beykoz’un samimi açıklamalara ihtiyacı var’

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, “Beykoz’un samimi açıklamalara ihtiyacı var. Başkan samimi olmak zorunda.” dedi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, “Beykoz’un samimi açıklamalara ihtiyacı var. Başkan samimi olmak zorunda.” dedi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün Beykoz Olay Gazetesiyle gerçekleştirdiği söyleşide ülkenin siyasi durumunu ve Beykoz’un planlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İlçe Başkanı Aydın Düzgün yaptığı açıklamalarda şunlara değindi:

AKP BİR KİŞİYİ ZENGİN ETMENİN PEŞİNDE

“Bundan sonra işimiz çok zor. Her geçen gün ülkemizin yaşadığı sorunlarla ilgili tabii ki Beykoz ölçeğinde sorumluyuz. Ak Partili Belediye yaklaşık 15 yıldır Beykoz’u yönetiyor. Ama Beykozlu mutsuz, fabrikaların olduğu zamanlara göre bugünü kıyaslarsak. TEKEL Fabrikasını AKP bir holdinge sattı. O holdingden de Torunlar Holding aldı. Otel yapacak. AKP bir kişiyi zengin etmenin peşinde. Biz de bunu halkımıza bıkmadan anlatacağız.”

ZATEN TÜRKİYE ARTIK YÖNETİLEMİYOR

“Bu arada bir de İl Başkanlığı seçimini yaşadık. 3-4 Şubat’ta da büyük kurultay yapılacak. Partimizi iyi yönlendirecek, doğru insanları seçersek çok daha güzel olur. Parti meclisine birçok kişi aday oluyor. Ama biz bunların içinden üreten, çalışan, sosyal demokrat olan insanları seçtiğimiz takdirde daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Siyaset çok ciddi bir güç. Bütün mesele bu gücü doğru kullanmak. Ülkemiz bugün bu kadar sıkıntı çekiyorsa bana göre siyasetin başındaki insanlardan dolayıdır. İktidar hiçbir şeyi doğru yapmıyor. Biz de iyi muhalefet yapamıyoruz. Önümüzdeki süreçte partimizin genel merkezinden aşağıya kadar her şeyin daha disiplinli ve sistemli yönetilmesi gerektiğine inanıyorum. AKP’de tek adam ne isterse o oluyor. Tek adam rejiminden AKP’de hiç kimsenin memnun olduğunu sanmıyorum. Bu sürdürülebilir bir yönetim değildir. Zaten Türkiye artık yönetilemiyor.”

BAŞKAN SAMİMİ OLMAK ZORUNDA

“Beykoz Belediyesi vatandaşlara satılmak kaydıyla birçok arsa aldı. Satacağını sanmıyorum, umarım satar. Onlara kalacak bir sürü arsa var. Teknik uygulamalar sonunda belediyeye kalacak arsalardan bahsediyorum. Beykoz’un samimi açıklamalara ihtiyacı var. Başkan samimi olmak zorunda.”

 

TAPU VERİLMEDİĞİ ZAMAN VATANDAŞ GÜÇSÜZ KALIYOR

“Bir diğer konu da kentsel dönüşüm. Yerinde dönüşüme tabii ki karşı değiliz. Beykozlunun sağlıklı konutlarda yaşamasını isteriz. Ancak adaleti unutuluyorlar, vatandaşı yok sayıyorlar. Vatandaşın tapusu neden verilmiyor? Başkan her zaman kendine has cevaplar bulmakta son derece yetenekli. Tapu verilmediği zaman vatandaş güçsüz kalıyor. Belediye ne yapacağını anlatmıyor. Kime ne vereceğini anlatmıyor. Şu anda yaptıkları planları övünerek anlatıyorlar. Bunu yapabilmek için tam 7 senedir uğraşıyorlar. Bu iş bilmezlik demektir. CHP yerel iktidara geldiğinde, 2960’tan başlayacak. Boğaz Yasası ki, en çok Beykoz’u ilgilendiriyor. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb