reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 14 Ocak 2018 1773 Görüntüleme

Antep Tatlı Dünyası, Gazeteciler gününü kutladı

Beykoz Kavacık'ta hizmete devam eden Antep Tatlı Dünyası, ilçenin basın mensuplarını sabah kahvaltısında ağırladı.

Beykoz Kavacık’ta hizmete devam eden Antep Tatlı Dünyası, ilçenin basın mensuplarını sabah kahvaltısında ağırladı.

Kavacık’taki Antep Tatlı Dünyası’nın İşletmecisi Taner Mert, Beykoz yerel basınını “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle sabah kahvaltısında ağırladı.

Beykoz’da ki yerel gazetecileri Antep Tatlı Dünyası’nda ağırlayan Taner Mert, iyi bir Beykozlu olmaya çalıştığına değinerek, “Özellikle basın olarak sizlerle tanışmamın üçüncü senesidir. Sizleri iyice tanıdıktan ve aile içine girdikten sonra şunu gördüm, Beykoz’un cefasını çeken, Beykoz’u sırtlayan, Beykoz için güzel şeyler yapan bazı kişiler var bunlardan biri de Beykoz’un basını. Kar demiyorsunuz, çamur demiyorsunuz, çok özel bir sorununuz dahi olsa o sorunu bir kenara bırakıp olay mahallindesiniz veya etkinliktesiniz ben bunu görüyorum.” dedi.

-“Beykozluya katkı sağlayan bir basınımız var”

Mert, ” Beykoz’un cefakar dostlarını canı yürekten kutluyorum. İyi ki Beykoz’un böyle bir basın ordusu var. Beykoz’a ve Beykozluya katkı sağlayan bir basınımız var. Önceki dönemlerde olduğu gibi Dünya Gazeteciler Gününüzü bu vesileyle kutlamak istedim. Bende bu ailenin içerisinde olmak istiyorum. Bu birlikteliğimizin devamı adına davet ettik, geldiğiniz için hepinize müteşekkirim. Ne kadar güzel dostlarım var ki bugün beni yalnız bırakmadı.”

“Beykoz’la beraber Beykozluya yapılan katkılarınızı da biliyorum. İlçemizin kültür yapısı bellidir. Yanlışı hatayı göstermenin yanı sıra devlet ve halk arasında bir köprü kurdunuz. Yazdıklarınız konuştuklarınız vatandaşın devlete, belediyeye olan kırgınlığını kızgınlığını süspanse ediyorsunuz yumuşatıyorsunuz. Bizler yıllardır aile olarak STK’ların içinde olmaya çalışıyoruz. Benim söylediğim bir söz vardır, iyi bir Beykozlu olmaya çalışıyorum. Sizlerden yerel basınımızdan gördüğüm, sizlerden öğrendiğim çok şey var. Bu öğretiler için de sizlere çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Taner Mert, konuşmasının ardından kahvaltıya katılan basın mensuplarına üzerinde “Beykoz ve Beykoz halkına yerel basın olarak katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, Dünya Gazeteciler Gününüzü tebrik ederiz” ifadelerinin yer aldığı birer plaket takdim etti.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb