reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 12 Ocak 2018 1936 Görüntüleme

Başkan Çelikbilek “Konuşan Türkiye” ye Konuk Oldu

Best Fm’de Ufuk Karcı’nın hazırlayıp sunduğu “Konuşan Türkiye” programının canlı yayın konuğu olan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek imar ve mülkiyet çalışmalarını anlattı, vatandaşlardan gelen soruları içtenlikle yanıtladı.

Best Fm’de Ufuk Karcı’nın hazırlayıp sunduğu “Konuşan Türkiye” programının canlı yayın konuğu olan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek imar ve mülkiyet çalışmalarını anlattı, vatandaşlardan gelen soruları içtenlikle yanıtladı.

Başkan Çelikbilek: “İmarı Büyük Ölçüde Çözdük”

Beykoz’un mülkiyet ve imar çalışmalarıyla yeni bir vizyon kazandığını ifade eden Başkan Yücel Çelikbilek: “Beykoz’u aldığımızda mülkiyette ciddi anlamda sıkıntılar vardı. İmarı olmayan bir Beykoz vardı. İmarı büyük ölçüde çözdük. Eski köy yeni mahalle olan bölgeler hariç tüm ilçenin imarını bitirdik. Şehircilik anlamında Beykoz böyle bir güzelliği yakaladı.” dedi.

Başkan Çelikbilek: “Nüfusa Oranlı Ölçülü Bir İmar Vereceğiz” 

Çavuşbaşı’nın mülkiyetine dair vatandaşlardan gelen soruları cevaplayan Başkan Çelikbilek: “Çavuşbaşı’nda İSKİ’nin su havzasında kalan yerlerin durumu mevzuatla netleşince tapuları dağıtacağız.  Vatandaşın tapuları belediyede.  Buraları korumak için tapuları biz aldık. Boğaziçi Alanı I. Etap planları yarın askıya çıkıyor. Beykoz’a nüfusa oranlı ölçülü bir imar vereceğiz” şeklinde konuştu.

Sokak Hayvanlar İçin Gönüllüyüz 

Sokak hayvanlarıyla ilgili soruları yanıtlayan Başkan Çelikbilek: “Bizim kendi ölçeğimizde bir barınağımız var sokak hayvanlarımızı burada misafir ediyoruz. İBB ile bu konuda bir protokol imzaladık. Bugüne kadar 10 bine yakın hayvanı rehabilite ettik. Misafir ettik, tedavi ettik ve yaşadığı yere geri bıraktık. Hiçbir hayvanın zulüm görmesine rıza göstermeyiz. Sokaklardaki canlarımız için dernekler ve gönüllülerle birlikte çalışıyoruz.” diyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yuşa Tepesi’ne Cami Müjdesi

İstanbul’un en fazla ziyaret edilen mekânlarından Yuşa Tepesi’ne dair soruları da yanıtlayan Başkan Çelikbilek: “İBB Başkanı Mevlüt Uysal ilçemizi ziyaretinde burada yeni bir caminin talimatını verdi. Cami yapıldığında çevre düzenlemesi de tamamlanacak ve Yuşa Tepesi yeni ve bakımlı bir çehreye kavuşacak” şeklinde müjde verdi.

Başkan Çelikbilek: “Metroyu İBB Yapacak” 

Metro ve ulaşım yatırımlarını da konuşan Başkan Çelikbilek: “Deniz ulaşımı pik saatleri dışında vatandaşlarımız tarafından çok tercih edilmiyor. Beykoz’da Metroyu İBB yapacak. 10 yıl içinde projelendirmeyi bitirecekler. İBB söz verdiyse sözünü tutar ” dedi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb