reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 12 Ocak 2018 1470 Görüntüleme

Başkan Çelikbilek Çalışan Gazetecilerin Gününü Kutladı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda yerel basın mensuplarıyla biraraya geldi. 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda yerel basın mensuplarıyla biraraya geldi.


İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’ndeki programa Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları Yakup Özbek, Mahmut Gülbasar, Eyüp Salih Elmas, Tacettin Aksu, Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ve yerel basın mensupları katıldı.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı yasanın kabulüyle  ilan edilen Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada, “Basın icraatlarımızın kamuoyuyla paylaşılması noktasında bizim için çok kıymetlidir. Emekle ve özveriyle halkımız için birlikte mesai yapıyoruz. Gayretleriniz bizim için çok değerlidir. Ülkemizde basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, toplumun bilgilendirilmesi için çalışan, hizmet veren siz değerli yerel basın mensuplarımızın ve tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.” dedi.

Basın mensuplarının sorularına da cevap veren Çelikbilek, “Bizim bütün ihalelerimiz sitemizden ilan ediliyor. Dolayısıyla gayri şeffaf olan bir işimiz yok. Biz çalışıyoruz. Çalışmadığımız gün halk zaten gereğini yapacaktır.” diye konuştu.

Başkan Çelikbilek şöyle devam etti:  “Kent Konseyleri oldukları bütün ilçelerde belediyelerle birlikte iş yaparlar. Belediyeyle beraber olmak daha fazla imkan kazandırır. Dolayısıyla hep birbirimize bağlıyız. Beykoz’un diğer ilçelerden farklı olarak, planlarını yaparken Tabiat ve Kültür Varlıklarını Koruma Kuruluyla ilişkileri vardır. Biz çok özel, koruma altına alınmış olan bir belediyeyiz. Beykoz Belediyesi şu anda mükemmel bir nikah salonu yapıyor. Temeli atıldı. Bir noktaya kadar ilerledi. Bizim vaat edipte yapmadığımız yok.”

Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz şunları ifade etti: “Kent Konseyi’nin çalışmalarına verdiğiniz desteklerden dolayı başta Belediye Başkanımız Sayın Yücel Çelikbilek olmak üzere, tüm ekibine ve siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Beykoz’da Yeşilay’la birlikte farkındalık amacıyla tiyatro oyunu sergiledik. Bu tiyatro çok başarılı oldu. İstanbul Valiliği ve İstanbul’daki birçok ilçe tarafından örnek proje olarak gösterildi. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptığımız çalışmada 110 bin civarında imza topladık. Mecliste 4 parti bu konuda bir komisyon kurulmasına karar verildi. Bu Beykoz’un başarısıdır.”

Başkan Çelikbilek ve beraberindeki heyet, gazetecilere Beykoz Belediyesi Paşamandıra Meyve Bahçesi’nden toplanan kış mahsullerinden oluşan organik sebze sepeti ve çiçek hediye etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb