reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 6 Ocak 2018 1851 Görüntüleme

CHP Beykoz Kadın Kolları Başkanlığı için tek aday Sevim Çalışkan

CHP Beykoz Kadın Kolları Başkanlığı için tek aday olan Sevim Çalışkan ilçe binasında adaylığını açıkladı.

CHP Beykoz Kadın Kolları Başkanlığı için tek aday olan Sevim Çalışkan ilçe binasında adaylığını açıkladı.

CHP Beykoz Kadın Kolları Başkanlığı için Sevim Çalışkan ilçe binasında adaylığını açıkladı. Sevim Çalışkan 7 Ocak Pazar günü CHP Beykoz ilçe binasında yapılacak olan kongrede tek aday.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra Kadın Kolları Başkanlığı için adaylığını açıklayan Sevim Çalışkan’dan önce CHP Beykoz Kadın Kolları eski Başkanı Eylem Sabırhoşgör yaptığı kısa teşekkür konuşmasında görevde olduğu sürece kendisine destek olan ve azimle çalışan tüm kadınlara teşekkür etti. Bu güne kadar her platformda her çalışmada CHP için yorulmadan çalışan Sevim Çalışkan’a ayrıca teşekkür eden Eylem Sabırhoşgör yerel ve genel seçimler için de yine birlikte çalışacaklarını ve Beykoz Belediyesine CHP’nin bayrağını dikeceklerini söyledi.

Daha sonra söz alan CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ise AK Parti’den kurtulmak için tek vücut halinde kadın kollarıyla ve gençlik kollarıyla birlikte gece gündüz demeden çalışacaklarını, vatandaşa AK Parti’nin yanlış politikalarını anlatacaklarını ve hem Türkiye’de iktidar olacaklarını hem de Beykoz’da Belediyeyi alacaklarını söyledi. Son olarak soyadı gibi çalışkan olduğunu ifade ederek Sevim Çalışkan’a başarı diledi.

Son olarak kürsüye gelen CHP Beykoz’un tek adayı olan Sevim Çalışkan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli ilçe Başkanım, İlçe yöneticilerim, meclis üyelerim, İl kadın kollarım, İlçe gençlik kollarım, Basın mensubu arkadaşlarım ve partimin yılmaz bekçileri siz değerli örgütüm hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada Pazar günü yapılacak olan CHP olağan ilçe kadın kolları kongresinde aday olduğumu açıklamak için buradayım.”

“Beni belki bazılarınız simayen, bazılarınız ismen tanıyor olabilirsiniz. Önce kendimi size tanıtmak isterim. 1968 Beykoz doğumlu evli 3 çocuk annesiyim. Yıllarca kamunun değişik yerlerinde çalıştıktan sonra emekli oldum. Çalışma hayatım boyunca da üyesi olduğum bundan da gurur duyduğum CHP’nin bütün engellere rağmen en büyük savunucusu ve destekçisi oldum.”

“Herkes tarafından bilinen M. Kemal ATATÜRK’E olan sevdam ve CHP’ye olan tutkum emekli olduktan 1 ay sonra beni bir dönem önceki ilçe başkanımız Şevket Arıkan’ın kadın kolları yönetimine atanmama vesile oldu. Şuan da Çiğdem Mahallesi başkanlığı görevini gururla yürütmekteyim.  Hukukun üstünlüğünün kalmadığı, yürütmenin yasamayı kontrol ettiği, basın özgürlüğünün kalmadığı, yolsuzluğun ve yoksulluğun artığı, çağdaş eğitimin yozlaştığı, insan haklarının hiçe sayıldığı, kadınlarımızın hak ve özgürlüklerinin kısıtlandığı ve hatta daha acısı küçücük kız çocuklarımıza din kisvesi aldın da dil uzatıldığı kara günler yaşıyoruz. Ülkemizi bu süreçten çıkaracak yegane güç Türkiye Cumhuriyeti‘nin güvencesi olan kadınlardır.  Yani bizleriz.”

“Önümüz 2019 benim her zaman söylediğim bir şey var, bu son viraj. Bu viraja doğru ve düzgün girersek güzel ve aydınlık günler bizi bekliyor. Buna canı gönülden inanıyorum. Bunun için ben ve ekibim göreve gelirsek ilk öncelikli amacımız ben değil biz olmak.”

“Bize düşen görevde birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Beykoz da girmedik sokak, çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan partimizi yerel ve genel seçimlerde iktidar yapmak ve Beykoz belediyesine CHP bayrağını dikmek olacaktır. Beykozlunun partimizden beklentisi budur. Bunu da ele ele başaracağız.  İçerisinde bulunduğum ve her kademesinde yılmadan, bıkmadan çalıştığım partimde şimdi daha azimli ve toparlayıcı bir partilimiz olarak sizlerle birlikte partime hizmet etmek istiyorum. Ve bu ailenin bir parçası olmaktan onurlu ve gururluyum.”

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb