reklam
Ana Sayfa Eğitim, Spor, Sür Manşet 11 Aralık 2017 2644 Görüntüleme

Beykozlu 500 öğrenci kupa ve madalyalarını aldı

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı, okul sporları ilçe şenlikleri kapsamında geleneksel çocuk oyunları ve ödül töreni Celal Aras Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşti.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı, okul sporları ilçe şenlikleri kapsamında geleneksel çocuk oyunları ve ödül töreni Celal Aras Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşti.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı, okul sporları ilçe şenlikleri kapsamında geleneksel çocuk oyunları ve ödül töreni Celal Aras Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda 1200 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.  Oyunlarda başarı sağlayan 500 öğrenci ödül töreninde kupa ve madalyalarını aldı.

Ödül törenine katılan İlçe Tarım Müdürü Mehmet Murat Ekinci tüm okullara birer fidan hediye etti.

Beykoz Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül törenine; Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Selim Safi, İlçe Tarım Müdürü Murat Ekinci, öğrenciler, öğretmenler, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Beykoz Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, “2016-2017 yılı Şehit Ömer Halisdemir sezonunda geleneksel çocuk oyunlarına 500 öğrencimiz, 2017-2018 eğitim öğretim yılında ise 1200 öğrencimiz katıldı. Böylece %100 artış sağlamış olduk. Spor bilincini ilkokul yaşlarında aşılıyor ve sonuç olarak her branştan katılımın günden güne arttığını görüyoruz. Her zaman bizlerden desteğini esirgemeyen Beykoz Kaymakamımız Sayın Ahmet Katırcı’ya, emeği geçen okul müdürlerimize, beden eğitimi ve spor öğretmeni arkadaşlarımıza, ilçe tertip komisyonunda görev alan komisyon üyelerimize ve velilerimize teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb