reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 27 Kasım 2017 1921 Görüntüleme

Seçil ve Osman çiftinin mutlu günü

CHP Beykoz Üyeleri Seçil Işık ve Osman Özgül, bir ömür boyu mutluluk için evet dediler.

CHP Beykoz Üyeleri Seçil Işık ve Osman Özgül, bir ömür boyu mutluluk için evet dediler.

CHP Beykoz Üyeleri Seçil Işık ve Osman Özgül, 26 Kasım 2017 Pazar günü, Beykoz Belediyesi Nikah Salonunda kıyılan nikahla bir ömür boyu mutluluk için evet dediler.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Tacettin Aksu’nun kıydığı nikahta Seçil ve Osman çiftinin şahitliğini CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Aydın Düzgün, Mesudiyeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Erol, CHP Beykoz eski Kadın Kolları Başkanı Esengül Yılmaz Özcan, yaptı.

Mesudiyeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Erol kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi:

“Evlilik zahmetli bir iştir, iyi günde kötü günde her koşulda birbirinize destek olacağınıza inanıyor ömür boyu mutlu olmanızı temenni ediyoruz. Kaç çocuk yapacağınıza da karışmıyoruz.” dedi konuşmasının sonuna eklediği “Kaç çocuk yapacağınıza da karışmıyoruz.” Sözüne ise salondan kahkaha sesleri yükseldi.

Seçil Işık ve Osman Özgül’ü 26 Kasım 2017 Pazar günü, Beykoz Belediyesi Nikah Salonunda kıyılan nikahta başta aileleri ve akrabaları olmak üzere, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, CHP Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri, eski ADD Beykoz Şube Başkanı Füsun Sökmez ile bir çok partili dostları da yalnız bırakmadılar.

Beykoz Olay Gazetesi olarak Seçil Işık ve Osman Özgül Çiftine ömür boyu mutluluk diliyoruz.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb