reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 18 Kasım 2017 2718 Görüntüleme

Ardahanlılar yemekte buluştu

Ardahanlılar, Ardahanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Beykoz Korusu Hasır Restoran’da düzenlediği yemekte buluştu.

Ardahanlılar, Ardahanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Beykoz Korusu Hasır Restoran’da düzenlediği yemekte buluştu.

Ardahan Dernekler Federasyonu tarafından 24-25-26 Kasım’da Maltepe Sahil de düzenlenecek olan “Ardahan Tanıtım Günleri” etkinliğine davet niteliğinde olan organizasyona, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar, Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Fakir Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Mahir Taştan, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, SP İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, İyi Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, Beykoz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Selim Safi, KAS-DER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, SİYAD Başkanı Cemal Çolak, Beykoz Tokatlılar Dernek Başkanı Bülent Kılıç, Medipol Üniversitesi Dializ Program Sorumlusu Öğretim Görevlisi Selda Selimoğlu Namoğlu, Dialife Diyaliz Grubundan Dr. Gazi Karakurt, Dr. Yürgör Yayla,  STK temsilcileri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Toplantıya katılan misafirler, 24-25-26 Kasım’da düzenlenecek olan tanıtım günlerine davet edildi.

Misafirleri selamlayan Dernek Başkanı İnan Aktürk“Birlik, beraberlik, istiklal davası olduğunda Ardahanlılar en önde yürür. Birileri bizleri sınıflandırmak isteyebilir. Bizler Ardahanlı olmaktan gurur duyuyoruz. Çünkü Ardahan Müslümanlığı kabul eden ilk bölgedir.”dedi.

Başkan İnan Aktürk şöyle devam etti: “Dernek başkanlığı görevine geleli 5 ay gibi bir süre geçti. Derneğimizi bir eğitim merkezi haline getirmeyi hedefledik. Dernek binamızda her Çarşamba günü saz ve bağlama kursları, Cuma günleri ise koro eğitimleri verilmektedir. Bunun dışında eksikliklerimiz tamamlandıktan sonra İngilizce, Matematik ve tiyatro eğitimleri vermeyi hedefliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olacağımıza Ardahanlı hemşerilerimin iyi ve kötü günde yanlarında olacağımıza söz veriyorum.”

Aktürk sözlerine şunları ekledi: “İstanbul’da 24-25-26 Kasım tarihlerinde ilki düzenlenecek olan Maltepe Tanıtım Günleri bizler için çok önemli. Katılım sağlayacağınıza inancım tamdır.”

Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Gülbasar şöyle konuştu: “Ardahan’ın 5 ilçesi var. Biz Beykoz Belediyesi olarak, bu ilçelerin hepsinde eserlerimiz var. Nereye giderseniz Beykoz Belediyesinin okullarını görürsünüz. Çıldır’daki mezarlıkların duvarlarını biz yapmışızdır. Sarıkamış’a gidersiniz, orada büyük parkımızı görürsünüz. Beykoz Belediyesi olarak Ardahan’a büyük katkılarımız olmuştur.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb