reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 15 Ekim 2017 1486 Görüntüleme

MHP Beykoz Paşabahçe’de aşure ikram etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beykoz İlçe Teşkilatı, Paşabahçe Merkez Cami'si önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beykoz İlçe Teşkilatı, Paşabahçe Merkez Cami’si önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Paşabahçe Merkez Cami’si önünde Cuma namazı çıkışında gerçekleşen etkinlikte aşure dağıtımını MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve yönetim kurulu üyeleri yaptı.

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman etkinlik sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Muharrem Ayı – “Şehrullahi’l-Muharrem” olarak meşhur olan, yani “Allah’ın ayı Muharrem” olarak bilinen Muharrem ayı, İlahi bereket ve feyzin, Rabbani ihsan ve keremin coştuğu ve bollaştığı bir aydır. Muharrem ayını vatandaşlar namaz kılarak ve oruç tutarak geçirirler. Çokça duaların edildiği Muharrem ayında bir de aşure pişirilir ve tanıdıklara komşulara dağıtılır. Hicri takvimin önemli aylarından birisi olan Muharrem Ayı içerisinde aşure gününü bulundurması ile de ayrı bir ehemmiyete sahiptir.

Bizde Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Paşabahçe Merkez Camii yanında, Cuma Namazı çıkışında aşure İkramımızı gerçekleştirdik. Yoğun katılım ve dualarından ötürü Beykozlu vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Allah Kabul Etsin.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb