reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Gündem, Siyaset, Sür Manşet 2 Eylül 2017 1460 Görüntüleme

Belediye Meydanında Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti

Kurban Bayramının ikinci gününde Beykoz Belediye Meydanında bayramlaşma töreni gerçekleşti.

Törende Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek törene katılan vatandaşların bayramını kutladı.

15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda düzenlenen geleneksel bayramlaşma programına Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, İBB Danışmanı Adem Sefer, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, başkan danışmanlar, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin temsilcileri ve ilçe sakinleri iştirak etti.

Çelikbilek: “15 Temmuz da artık bizim milli bayramlarımız arasında”
Konukların Kurban Bayramını tebrik eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek şunları dile getirdi: “Ramazan ve Kurban Bayramı özel olarak, bütün Müslümanların ortak olarak kutladığı bayramlar olduğu için üzerinde biraz daha farklı duruyoruz. Bizim dini bayramlarımızı başkalarının aynı şekilde anlaması mümkün değildir. Bunun dışında 15 Temmuz da artık bizim milli bayramlarımız arasında. Gelecek nesillerimize bunu anlatacağız ve asla unutturmayacağız.”

Katırcı: “Dünyanın birçok yerinde kardeşlerimiz, dindaşlarımız bayram yapamıyorlar”
Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı şöyle konuştu: “Biz burada insanımızın ve devletimizin dirayetiyle, huzur içinde bayram yapıyoruz. Ancak dünyanın birçok yerinde kardeşlerimiz, dindaşlarımız bayram yapamıyorlar. Bütün inananlar bizim komşumuz. O nedenle biz burada huzur içinde bayram yaparken, o insanları hesaba katmak zorundayız. Gücümüz yettiği kadar onların da bayram yapabilmesi için, elimizden ne geliyorsa yapmak zorundayız.”

Konuşmaların ardından ilçe protokolü ve alandakiler tek tek bayramlaştı. Beykoz Belediyesi tarafından ise ilçe sakinlerine etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.

Başkan Çelikbilek belediye meydanındaki programın ardından Zerzavatçı, Örnekköy ve Paşamandıra (Değirmendere) Mahallelerini ziyaret ederek ilçe sakinleriyle bayramlaştı.

 

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Beykoz’da Okullar Yıkılıyor

Beykoz’da Okullar Yıkılıyor

Tema Tasarım | AnatoliaWeb