reklam
Ana Sayfa Genel, Magazin, Sür Manşet, Yaşam 29 Ağustos 2017 25906 Görüntüleme

Beykoz’da Yılın En Muhteşem Düğünü

Beykoz’un sevilen isimlerinden Turizmci iş adamı Beykoz Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Ergin Tüfekçi’nin oğlu Batuhan Tüfekçi, Sena Öncü ile dünya evine girdi.

Beykoz’un tanınan ve sevilen isimlerinden Beykoz Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Ergin Tüfekçi’nin oğlu Batuhan Tüfekçi, Cumhuriyetköy’de bulunan Green House Park Restaurant’ta düzenlenen muhteşem düğün töreni ile Sena Öncü ile dünya evine girdi.

Beş yüz davetlinin katıldığı düğün töreninde Batuhan ve Sena çiftinin nikahlarını ise Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek kıydı.

Kıyılan nikahın ardından mutlulukları gözlerinden okunan Batuhan – Sena Tüfekçi çiftinin muhteşem düğün törenlerinde sahneye ilk olarak canlı performansla Umut Emre Orkestrası ve DJ Seçkin geldi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğünün son sanatçısı ise Türkiye’nin sevilen ses sanatçısı Ferman Toprak oldu.
Düğün törenine; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Başkan Yardımcısı Salih Elmas, CHP Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, Sinema Sanatçısı Başak Daşman, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinden Kemal Vacip, Beykozlu iş adamları, Tüfekçi ve Öncü ailelerinin sevenleri katıldı.

Beykoz Olay Gazetesi ve Seskir Ailesi olarak; Batuhan ve Sena çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

    

Yorumlar

İlginizi çekebilir

ÇÖL KAPLANI FAHRETTİN PAŞA

ÇÖL KAPLANI FAHRETTİN PAŞA

Tema Tasarım | AnatoliaWeb