reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Spor 20 Ağustos 2017 1484 Görüntüleme

19.08 Dünya Beykozlular Günü Kutlandı

19.08 Dünya Beykozlular Günü ilçe sakinleri ve taraftarı kenetleyen bir etkinlikle coşku içinde kutlandı.

Türk Sporu’nun köklü kulüplerinden Beykozspor 1908 A.Ş.’den ilham alınarak Beykoz Belediyesi’nin meclis kararıyla “Dünya Beykozlular Günü” 2009 yılından bu yana her yıl 19 Ağustos’ta kutlanıyor.

Beykoz Meydanı’ndan Paşabahçe Stadı’na kortej yürüyüşü

Kutlamalar kapsamında Beykoz Meydanı’ndan Paşabahçe Stadı’na kadar kortej yürüyüşü yapıldı. Beykoz Belediyesi yürüyüş öncesinde meydanda toplanan taraftar ve vatandaşlara tişört, şapka, atkı ve bayrak dağıttı.

Beykoz Bağımlılıkla Mücadele Platformuna Taraftarlardan Destek

Yürüyüşe Beykoz Bağımlılıkla Mücadele Platformunun üyeleri de katıldı. Boğazın Yargıçları, pankart ve imzalarıyla, Beykoz Bağımlılıkla Mücadele Platformu’na destek oldular.

Beykozspor 1908 AŞ’nin taraftar topluluğu Boğaz’ın Yargıçları’nın marşları ve sloganları eşliğinde yapılan yürüyüşte kortej stada geldiğinde, coşku tribünlere de yansıdı.

Paşabahçe Stadına yapılan kortej yürüyüşünün ardından Çeliktepespor ile hazırlık maçı yapıldı.

Başkan Çelikbilek: “Beykoz’u hep birlikte sahipleniyoruz”

Başkan Çelikbilek, her 8’inci ayın 19’unda Dünya Beykozlular Günü’nün kutlandığını belirterek, “Dünyanın her yerinden bu günü kutlayan vatandaşlarımız var. Sahiplenme duygusu önemli. Beykoz’u hep birlikte sahipleniyoruz. Tüm Beykozluların günü kutlu olsun.” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb