reklam
Ana Sayfa Eğitim, Genel, Gündem, Siyaset, Sür Manşet 7 Ağustos 2017 1523 Görüntüleme

Can Simidi Derneği, Uyuşturucuyla Mücadele İmza Kampanyasına Destek Verdi

Beykoz Belediyesi Kent Konseyinin uyuşturucuyla mücadelede cezaların caydırıcı olmasıyla ilgili başlatmış olduğu imza kampanyasına Can Simidi Derneği de destek çıktı.

Konuyla ilgili imza kampanyası çalışması Karlıtepe Merkez Camiinin önünde gerçekleştirildi.

İmza kampanyasına; Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Papağanlı Kavacık şubesi sahibi Taner Mert, Selda Selimoğlu Namoğlu ve Karlıtepe Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Kurt katıldı.

Can Simidi Derneği Başkanı Zeki Paşalı konuyla ilgili şunları açıkladı: “Beykoz Kent Konseyinin başlatmış olduğu, uyuşturucuyla mücadelede Can Simidi Derneği olarak destek için buradayız. Özelikle son yıllarda artan bir uyuşturucu kullanma alışkanlığı var. Yaş ortalaması her geçen gün daha geriye doğru ilerliyor. Bölgemizde de özellikle Kavacık Bölgesinde hırsızlık yapan kişiler, uyuşturucu kullanıcıları. Çaldıkları mallar karşılığında uyuşturucu temin ettiklerini söylüyorlar. Bu kişiler hem kendi can sağlığı hem de toplum açısından tehlike arz etmeye başladılar. Biz bununla ilgili verilen cezaların caydırıcı olması için Beykoz Kent Konseyinin bu kampanyasını destekliyoruz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb